in

Triest afscheid voor Marco Borsato

Ook Marco Borsato heeft definitief afscheid genomen van de villa in ‘t Gooi waar hij lief en leed heeft gedeeld met zijn ex-vrouw Leontine Ruiters.

In de nieuwe Weekend van deze week staan foto’s waarop te zien is dat de zanger samen met zijn broer Armando de laatste ingepakte verhuisdozen en spullen laat inladen om ze naar zijn nieuwe stulpje in Alkmaar te brengen. Volgens het weekblad maakt Marco zichtbaar een trieste indruk als hij definitief afscheid neemt van het huis. Dit in tegenstelling tot Leontine, die vorige week bij haar verhuizing een ontspannen, zelfs stralende indruk maakt.

Terwijl de zanger een nieuwe start maakt in Alkmaar waar hij ruim 1,1 miljoen euro heeft neergelegd voor een luxe appartement, heeft Leontine besloten om in ‘t Gooi te blijven. Niet ver van hun oude huis, heeft zij een twee-onder-één-kapwoning gevonden waar zij de rechterhelft van het pand gaat betrekken.

Lees ook  Internet kan uit na het zien van deze smerige video:

Nu beiden een nieuwe woning hebben, is de hoop op verzoening vergaan. Maar ondanks de liefdesbreuk hebben Marco en Leontine nog wel goed contact met elkaar. Zo zijn ze samen gespot in een restaurant om de 75e verjaardag van Mary, de moeder van Marco, te vieren. En op Vaderdag heeft Leontine haar ex nog openlijk in het zonnetje gezet.

Hoewel Marco nog altijd de publiciteit schuwt, verstopt Leontine zich niet langer. Voor het eerst sinds de liefdesbreuk is ze maandag voor de camera van Shownieuws verschenen en ons gesprek met haar zie je in de video bovenaan het artikel.

Hoe moeilijk Marco, Leontine en zijn gezin het hebben met de huidige situatie, was onlangs nog in beeld te zien. Marco bezocht zijn gezin in zijn Blaricumse villa voor wat quality-time. Maar toen hij het huis weer verliet, viel het afscheid hem ontzettend zwaar.

Lees ook  Man schrijft opvallende brief: “aan het meisje dat ik vier straten achtervolgde”

Doodzieke Anne heeft 130.000 euro nodig voor levensreddende operatie: ‘Dit is de enige weg’

Sylvie legt zichzelf vlak voor huwelijk flink in de watten