in

Tiener klaagt op school over buikpijn – twee uur later is hij overleden

De ouders van de 17-jarige Josh Gray ervoeren wat geen enkele ouder ooit zou moeten meemaken. Ze overleefden hun eigen kind.

Het leek een doorsnee dag te worden, toen de 17-jarige Josh Gray naar school ging. Niemand had ooit kunnen vermoeden dat die dag alles zou veranderen, aldus de Daily Mail.

Tijdens die schooldag begon Josh steeds meer buikpijn te krijgen. Hij ging naar de schoolverpleegkundige, maar twee uur later was hij overleden.

„Hij ging gisterenochtend naar school, een normale dag, gelukkig, toen kreeg hij buikpijn en twee uur later was hij niet meer bij ons,” vertelde zijn moeder aldus de Daily Mail.

Vóór zijn plotselinge overlijden had de 17-jarige een zendingsreis gepland. Zijn vrienden kozen ervoor om de reis in zijn nagedachtenis te maken.

„Josh hield van iedereen hoe ze waren,” vertelde zijn vriend Austin Hurst.

„Ik ben luid en irritant, maar hij vond dat geweldig aan mij. Ik bedoel, hij hield van ons allemaal gewoon zoals we waren. En dat was het beste van met Josh omgaan. Je kon jezelf zijn.”

Josh’s geliefden begonnen een GoFundMe campagne om de verschillende kosten te dekken na zijn plotselinge overlijden.

Een deel van het geld zal naar medisch onderzoek gaan, voor het tijdig detecteren en genezen van zeldzame en dodelijke ziektes.

Tot nu toe zijn ze erin geslaagd om meer dan $ 35.000 te verzamelen, wat overeenkomt met ongeveer 32.000 euro.

Hoewel er niets is dat we kunnen zeggen of doen om de pijn te verlichten, willen we deze campagne starten zodat mensen kunnen doneren wat ze willen, zodat dit gezin een zorg minder heeft tijdens deze periode,” staat er bij de campagne geschreven.

Josh’s tragische lot heeft duizenden mensen geraakt. Laten we niet vergeten dat het leven fragiel is en voorbij kan zijn als het het minst wordt verwacht. Waardeer wat je hebt en probeer zo goed mogelijk te leven!

Deel het verhaal van Josh alstublieft verder!

Pijn door fietszadels: ‘Vrouwen durven geen s*ks te hebben omdat het er zo heftig uitziet’

Er is maar één goed antwoord, maar de meeste mensen hebben deze som fout: lukt het jou?