in

Teletubbie baby’tje die de zon speelde is inmiddels 21 jaartjes oud!

Teletubbies is een Engelse televisieserie, in 1996 ontwikkeld door de BBC, maar pas vanaf 1997 uitgezonden. Je had natuurlijk de bekende personages in de serie Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po maar daarnaast had je bijvoorbeeld ook het lachende baby’tje in de zon. Dat baby’tje is inmiddels al heel wat jaartjes ouder geworden!

Toen ze in het ziekenhuis in Edenbridge als baby gewogen werd, viel het een medewerker van het hospitaal op hoe schattig de kleine Jess lachte. Die medewerker was door een productiemaatschappij gevraagd op zulke baby’s te letten. Haar moeder Anji vond het leuk dat haar dochtertje kon meewerken aan, toen nog, een kleinschalig programma.

Lees ook  USB-stick op graf van vermoorde jonge vrouw (22) uit Maastricht

Baby Jess werd voor de camera in een hoge stoel gezet, zodat ze – als de zon – naar beneden zou kijken. Achter de camera haalde haar vader Bill de gekste capriolen uit met een teddybeer om zijn Jess aan het lachen te krijgen. Dat lukte.

En hoe. Als dank voor hun tijd en moeite kregen de Smiths 250 Britse pond en een doos speelgoed voor de kleine mee naar huis. Niet veel later werden de avonturen van de vier Teletubbies een televisiehit en verscheen de kirrende Jess overal ter wereld op het scherm.

Lees ook  Leg jij ook wc-papier op de bril van een openbaar toilet? Als je dit leest doe je het nooit meer

Jessy Smith, de Teletubbie zon-baby is inmiddels student aan de universiteit en al 21 jaar oud!

Lisa, 25, duwt haar snurkende vriend uit bed – komt er dan achter dat hij dood is

67-jarige man koopt kastje van 125 jaar oud – Hoort ratelend geluid en ontdekt het ongelofelijke