in

Teckeltje verstuikt staart door te hard te kwispelen omdat iedereen thuis is.

Honden krijgen ongezien veel aandacht omdat mensen wereldwijd in quarantaine zitten. Maar met zo veel vreugde kunnen ze zichzelf ook pijn doen.

Het moeten geweldige tijden zijn voor honden: voor het eerst in hun levens moeten hun baasjes niet acht of negen uur gaan werken. In plaats daarvan genieten ze oneindig veel aandacht.

Uiteraard weten ze niet dat de reden minder prettig is, maar daar geven ze wellicht weinig om. En dat wordt perfect geïllustreerd door deze energieke teckel, die zo hard kwispelde dat hij zijn staartje verstuikte.

Lees ook  Bruid komt aan per helikopter maar crasht vlak voordat bruiloft begint

Emma Smith uit Essex in Engeland deelde het verhaal van Rolo op Twitter. Het hondje kon zijn vreugde niet op omdat al zijn familieleden de hele dag thuis waren.

Emma legde uit: “Dus mijn hond was zo blij dat iedereen thuis is met deze quarantaine, dat zijn staartje het niet meer deed. We gingen naar de dierenarts en de dierenarts vertelde me dat hij zijn staartje verstuikte door excessief te kwispelen.”

Gelukkig is er geen blijvende schade en zal Rolo snel helemaal herstellen om nog meer te genieten van al die aandacht tijdens lockdown.

Man profiteert van corona-ellende: “350.000 euro in één week!”

Jong slachtoffer is 39-jarige papa van baby van vier maanden: “Hij lachte nog dat hij waarschijnlijk corona had”