in

Studente toont mama haar handen en onthult de harde straf van haar leraar voor de klas.

Ouders in een dorpje in Texas in de VS zijn geschokt dat hun middelbare schoolstudenten werden gestraft voor de daden van een kind op een manier die leidde tot geïnfecteerde zweren, blaren en blauwe plekken op hun handen. Nancy Gonzalez zag de wonden op de handen van haar 11-jarige dochter Michelle.

Toen ze haar dochter vroeg hoe ze die kreeg, was ze compleet geschokt. Nadat het nieuws zich onder de ouders verspreidde, toonden meer en meer kinderen hun handen aan hun ouders.

Twee vervangende sportleraren hadden de kinderen van de klas gedwongen om op handen en voeten over de grond rond te kruipen. Hoewel deze techniek door atleten gebruikt wordt om kracht, lenigheid en snelheid te ontwikkelen, moesten de studenten dit doen op een ondergrond van asfalt. Ze moesten het ook zo lang doen dat het pijnlijke littekens achterliet.

Lees ook  Nieuwe cijfers bekend gemaakt over hoeveel mensen wereldwijd zijn genezen van COVID-19

De leraren hadden naar verluidt gezegd: “Dit zal je respect leren krijgen!” De politie van Florence, Texas, zei dat ook de kinderbescherming erbij werd gehaald.

Verschillende ouders zeiden dat de leraren een student voor zijn gedrag de dag voordien wilden bestraffen. Maar ze begrepen niet waarom alle studenten bestraft werden en waarom het moest gebeuren op een hete en ruwe ondergrond als asfalt.

Lees ook  Als je hond 1 of meer van deze 9 dingen doet, zegt-ie daarmee: “Ik hou van je”

De directeur van het Florence Independent School District, Paul Michalewicz, verklaarde dat de schooldirectie “extreem bezorgd” was over het voorval. Er werd een onderzoek ingesteld.

Nancy koos ervoor om haar student de dag na het incident thuis te houden omdat haar kind te bang was om de vervangende leraren onder ogen te komen. Later werden ze ontslagen.

Bekijk het bizarre verhaal hieronder. Wat vind jij van dit incident?

Koppel dat al 49 jaar getrouwd is krijgt makeover. Bij de onthulling van het resultaat herkennen ze elkaar niet meer.

Papa transformeert grafsteen van zoon in uniek meesterwerk nadat 10-jarige plotseling sterft in zijn slaap.