in

Sprankje goed nieuws: 21-jarig slachtoffer aanslag Utrecht is uit het ziekenhuis ontslagen

Bij de aanslag in Utrecht vielen 3 doden en 3 gewonden. Nu is er goed nieuws over een 21-jarig slachtoffer uit Nieuwegein: ze is uit het ziekenhuis ontslagen.

Nu is ze voor het eerst sinds 18 maart 2019, dat de boeken in gaat als een gitzwarte dag, weer thuis.

Dank voor steun
Hoe het exact met haar gaat weten we niet, maar het ziekenhuis laat haar niet naar huis gaan als ze niet aan de beterende hand zou zijn. Wel laat haar advocaat aan NU.nlweten dat ze thuis verder zal werken aan haar herstel.

Lees ook  Famke Louise laat met stout pakje niks aan je verbeelding over!

Wat voor verwondingen ze precies opliep wordt niet bekendgemaakt. “Zij dankt een ieder voor de door haar ontvangen steun, in welke vorm ook”, is het enige wat over haar situatie wordt losgelaten – en het verzoek om haar privacy te respecteren.

Tranendal en bloemenzee op het 24 Oktoberplein
Over de toestand van de andere 2 gewonden is niets bekend: niet of ze nog in het ziekenhuis liggen, maar ook niet of ze al thuis zijn.

Lees ook  Baasje laat Reekalfje doodbijten door zijn hond in natuurgebied, politie waarschuwt hondeneigenaren voor boetes

3 mensen zullen nooit meer naar huis keren. Zij overleden als gevolg van de aanslag. Maandag, precies een week na de aanslag, vond er een herdenking plaats op het 24 Oktoberplein. Het was een tranendal bij de inmiddels riante bloemenzee die er vlakbij de trambaan ligt

The voice-kandidaten beweren dat het programma doorgestoken kaart is

Veganistisch koppel hongerde hun baby uit door hem alleen melk op basis van aardappelen te voeden: