in

Sonja Bakker slaat alarm: André Hazes gevaarlijk bezig!

Sonja Bakker schrikt enorm als zij hoort hoe André Hazes op dit moment leeft. De zanger onthulde onlangs zijn dieet en volgens de voedingsdeskundige is dit gevaarlijk…

André onthulde onlangs dat hij 14, 15 keer per week sport, dus zo’n twee keer per dag. Daarnaast vertelde hij zijn speciale dieet:

– Als ontbijt een shake.
– Als diner 400 gram kip, 400 gram spinazie en 500 gram gebakken aardappelen.

En dat elke dag, al twee maanden! Sonja zegt in de nieuwe Story dat dit haar zorgen baart. “Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten. Dat leren we van jongs af aan met de schijf van vijf.”

Het verbaast Sonja bijvoorbeeld dat André geen fruit eet. “Het is met een pond aardappelen per dag in elk geval een behoorlijk koolhydraatrijk dieet. En ook de hoeveelheden kip per dag zijn enorm. Het is te eenzijdig. Variatie is belangrijk, want alleen dan krijg je alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft.”

Lees ook  Verdachte Gökmen T. had schulden en zou woning kwijtraken

Gevaarlijk
“Maar wat me echt zorgen baart,” vervolgt Sonja, “… is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet. Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk. En het is ongezond. Zeker op de lange termijn.”

Sonja denkt dat André’s lichaam een flinke terugval zal krijgen zodra hij weer veel het podium op kan. “Ik zie dit als een crashdieet. Dat zal ik nooit adviseren. Want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.”

Lees ook  Yolanthe deelt verdrietig bericht

Een doodgewone man
André zal aan boekingen geen gebrek hebben, want naast zijn immer stijgende populariteit in België heeft hij vorige maand ook een nieuw nummer uitgebracht. Een Doodgewone Man, met bijbehorende clip van bijna acht minuten, gaat over een man die allesbehalve doodgewoon is.

In de video bovenaan deze pagina zie je een deel van de clip.

Groninger filmt vrouwen onder hun rokjes en zet de filmpjes op een p*rnosite

Katja Schuurman dankbaar voor haar meloenen (FOTO)