in

Smeer DIT op je borst voordat je gaat slapen en je bent de volgende dag van je gehoest af!

Een geweldig effectief én volledig natuurlijk middel!

Het is weer die tijd van het jaar, de verkoudheidsgolf is weer in vol ornaat haar werk aan het doen. Na het niezen, de verstopte neus en holten blijft er vaak een laatste hardnekkige symptoom over: hoesten.

Kriebelhoest, vaste hoest: het effect is hetzelfde en het kan weken aanhouden. Door te hoesten maakt je lichaam de luchtwegen schoon, het is een reactie van het lichaam om vreemde stoffen en irriterend slijm uit de luchtpijp en de bovenste luchtwegen te verwijderen. Het slijm wordt geproduceerd door een infectie, dat kan een verkoudheid zijn. Je keel is droog, het kriebelt en je voelt dat er van alles vastzit: heel vervelend dus. Gelukkig is er een makkelijke en natuurlijke manier (dus zónder allerlei suikerhoudende, chemische hoestdranken) waarmee je het slijm zelf kan losmaken. Je bent binnen no-time van je hoest af!

Lees ook  Pommeline uit Temptation post bikinikiekje

Slijm ophoesten is een vervelend en soms behoorlijk pijnlijk kwaaltje waar je vaak weken last van houdt. Dit ouderwetse trucje gaat je binnen een paar nachten van dat vervelende gehoest afhelpen!

Tal van mensen hebben al baat gehad bij deze simpele en doeltreffende oplossing. Een honing-pakking gaat de boel aanzienlijk verzachten en je van die rot hoest afhelpen. Wat heb je nodig om deze natuurlijke hoest-onderdrukker te maken?

Lees ook  Mia (35): ‘Mijn zoon is zelfs geen leuk kind om te zien’

1. Biologische honing 1 theelepel
2. Kokosolie 1 theelepel
3. Bloem 1 theelepel
4. stuk wondgaas dubbelgevouwen
5. chirurgische tape (bijvoorbeeld Hansaplast)

Meng een theelepel bloem met een beetje honing. Verwarm dam de kokosnoot olie op het vuur en voeg deze toe aan het mengsel. Smeer de vloeistof op een servet en leg deze op de borst. Plak het servet met tape vast aan je borst. Draag deze honing wrap dagelijks, je merkt binnen een paar dagen al verschil!

Nijmegenaar overleden aan ‘killer pills’, pas aub op voor deze levensgevaarlijke dieetpillen! Delen svp!

Waarom rimpelen je vingers eigenlijk in het water? Wij hebben het antwoord! Dit verwacht je niet!