in

Slecht nieuws voor Giel Beelen

Giel Beelen dacht in 2014 eindelijk de liefde van zijn leven te hebben gevonden in de twaalf jaar jongere blondine Nicolien Nusselder.

Hoewel hij na een eerder huwelijk en een verbroken verloving niet meer de behoefte voelde met zijn nieuwe liefje in het huwelijksbootje te stappen, wist hij het zeker: met haar wilde hij oud worden en kinderen krijgen. Maar helaas, ook deze relatie hield geen stand.

Als kind dacht Giel nog dat hij wellicht op jongens zou vallen, omdat zijn lievelingskleur roze was en hij gek was van ballet.

„Maar ik voelde het toch niet. Ik vond het toch wel erg leuk om die meisjes omhoog te tillen”, zei hij daarover in Van der Vorst Ziet Sterren.

Als kind dacht Giel nog dat hij wellicht op jongens zou vallen, omdat zijn lievelingskleur roze was en hij gek was van ballet. „Maar ik voelde het toch niet.

Ik vond het toch wel erg leuk om die meisjes omhoog te tillen”, zei hij daarover in Van der Vorst Ziet Sterren.

Hij stortte zich dan ook vol op de meisjes, maar er waren er drie die zijn hart wisten te raken en de blanke pit wisten te vinden in zijn ruwe bolster. Toch gaat voor Giel het spreekwoord ’driemaal is scheepsrecht’ niet op…

Marisa Heutink

In 2000 valt Giel als een blok voor Marisa Heutink, eveneens actief als radio dj. Al snel staan de twee bekend als ’the beauty & the beast’, een koosnaampje waar vooral Marisa problemen mee heeft. „Ik vind Giel juist prachtig!’, zei ze daarover. Maar liefst drie keer geven ze elkaar hun jawoord.

De huwelijken werden gesloten in Jamaica, Mexico en Las Vegas, maar in Nederland was hun trouwbelofte niet wettig.

Wellicht maar goed ook, want acht jaar later blijkt hun liefde toch niet opgewassen tegen hun levensstijl.

Giel ontpopt zich steeds meer tot workaholic en Marisa zou steeds meer problemen hebben met zijn zelfdestructieve gedrag.

Zo was de dj niet alleen verslaafd aan cola (hij dronk minimaal drie liter per dag) en sigaretten (anderhalf pakje per dag), hij genoot ook iets te vaak van een flinke joint én voerde steeds extremere experimenten uit als ’comazuipen’.

De koek was uiteindelijk gewoon op. Beelen maakte in 2008, enkele maanden na de breuk, bekend dat de twee uit elkaar zijn.

„Het is waar, het is uit tussen mij en Marisa”, zei hij in zijn ochtendshow op 3FM. „Ik heb er nog niet veel over gezegd, want wat moet je zeggen als je verlaten bent?”

Ook Marisa kreeg de kans te reageren op de breuk. De twee besloten elkaar te interviewen om te voorkomen dat er allerlei verhalen de rondte zouden gaan.

„We zijn gewoon uit elkaar gegroeid”, verklaarde Heutink. „Ik denk dat we er de afgelopen jaren achter zijn gekomen dat we andere dingen willen in het leven.”

Lees ook  Baby van 10 maanden oud in levensgevaar na ongeval in natuurgebied in Wijgmaal

Toch doet Giel nog een poging Marisa terug te winnen. „Zou je nog met me willen trouwen?”, vraagt hij haar live in de uitzending. Maar helaas, het is definitief, over en voorbij.

Guilia Wolthuis

Lang blijkt Giel niet rouwig om de breuk. Kort nadat hij bekend heeft gemaakt dat Marisa en hij uit elkaar zijn, ontmoet hij de danseres Guilia Wolthuis waar hij ondanks het leeftijdsverschil van dertien jaar smoorverliefd op wordt.

De vonk sprong over in het vliegtuig. Hij zat naast haar, vroeg of ze hem wilde mailen en de rest is geschiedenis.

Dat Guilia pas net meerderjarig is als hij haar ontmoet, vindt hij zelf geen probleem. „Voor mijn gevoel is ze veel ouder dan ze in werkelijkheid is”, zei hij daarover. Het is haar zelfs gelukt de plek van zijn eerste grote liefde, radio, in te nemen.

„Leuk, dat radioprogramma en alles wat daar omheen gebeurt, maar ik kan niet wachten tot het avond en weekend is.

Dan kan ik namelijk bij haar zijn en daar draait mijn hele leven nu om. Op zondagavond rijd ik soms bijna met tranen in mijn ogen bij haar weg.”

De liefde tussen de twee lijkt wederom ijzersterk. Tijdens een romantische vakantie in 2012 gaat Giel dan ook voor zijn Guilia op de knieën en vraagt hij haar ten huwelijk. „Ik kreeg die ene zin maar niet uit mijn mond zonder te huilen”, vertelt hij.

„Ik had de zin wel honderdduizend keer geoefend onder de douche, maar op het grote moment kreeg ik het niet uit mijn mond.

En dat voor iemand die zijn centen verdient met praten!” Toch kijkt Giel met een bijzonder goed gevoel terug op zijn aanzoek.

„Op het moment dat ik Guilia voor dat kerkje wilde vragen, gingen de klokken luiden. Mooier kan het niet toch!”

En terwijl Giel deze kerkklokken juist als een ’goddelijke goedkeuring’ zag, lijkt het moeizame aanzoek achteraf bezien wellicht al een voorbode op het mislukken van de relatie.

De dj had namelijk niet alleen moeite de woorden uit zijn strot te krijgen, hij vergat haar zelfs haar verlovingsring te geven!

In 2013 vertrekt Guilia voor haar stage naar New York, het blijkt het begin van het einde. Hoewel Giel haar volledig steunt, lijkt de grote stap in de carrière van Guilia de nekslag voor het verloofde koppel.

Begin 2014 laat Beelen, wederom enkele maanden na de breuk, weten dat ze in goed overleg een punt achter hun relatie hebben gezet.

„Ik ben gewoon een onwijs lastig persoon om mee te leven. Het is pijnlijk, maar dat is zoals het gaat in de liefde”, aldus de dj.

„Ik weet dat er in het begin van onze relatie veel ophef was over haar jonge leeftijd, maar daar is het zeker niet op stukgelopen.

Lees ook  Simon houdt zijn adem in wanneer ze haar liedjeskeuze onthult – een minuut later, klopt hij op de gouden knop

Guilia heeft me juist ontzettend veel geleerd.” Speciaal voor zijn ex draaide hij het nummer It’s too late van Carole King.

Nicolien Nusselder

Net als bij Marisa, laat Giel er ook na Guilia geen gras over groeien. Kort na de verbreking van de verloving vindt hij nog in datzelfde jaar opnieuw de liefde.

Blijkbaar bevalt het leeftijdsverschil hem goed, want opnieuw valt hij als een blok voor een jong blondje. Dit keer is de het de twaalf jaar jongere Nicolien Nusselder die de dj weer laat stralen.

Maar ook dit ’jonkie’ is volgens Giel een stuk volwassener dan haar leeftijd doet vermoeden. „Ze is geestelijk veel ouder dan ik, dat heft elkaar meer dan op”, stelt hij.

Het is dan ook Nicolien die er in 2016 op aandringt dat hij stopt met zijn ochtendshow op 3FM. „Ze vertelde me steeds vaker dingen die ik zelf eigenlijk ook allang wist, maar waar ik simpelweg niet aan toegaf.

Natuurlijk was mijn ritme ongezond, maar daar koos ik zelf voor”, vertelt hij. „Het hebben van een relatie is echter een goede manier om van tijd tot tijd te checken of je wel goed bezig bent of niet.”

Giel is dan ook dolgelukkig met zijn Nicolien en hoewel hij het idee van trouwen inmiddels behoorlijk achterhaald vindt, heeft hij wel de intentie om voor altijd samen te blijven.

Dat de twee aan hun gezamenlijke toekomst denken blijkt ook wel uit het feit dat ze al nadenken over een gezinnetje samen. „Vader worden lijkt me prachtig.

Alleen moet dat je wel gegund worden. Ik vind het moeilijk om me erover uit te spreken omdat mensen dan blijven vragen of het al zo ver is”, legt hij uit.

Toch gaat het ook dit keer weer fout. Maandag maakte hij bekend dat hij alweer ruim een half jaar weer single is.

„Ik heb lang gewacht met delen. De pijn van twee mensen die van elkaar houden, maar toch besluiten uit elkaar te gaan is beter te verwerken zonder dat veel mensen zich ermee bemoeien.

Al sinds lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer bij elkaar. Inmiddels hebben we er een weg in gevonden.

Vrienden voor het leven blijven we sowieso. We koesteren de mooie tijd die we samen gehad hebben. En hoewel ik haar nog dagelijks mis, weet ik dat het beter is zo.

Zoals Douwe Bob zo mooi verwoord: But I’ll do what’s right, and let you go. Cause I can see it only hurts your soul. But I love you, I do”, schreef hij op Instagram.

Ook in zijn ochtendshow op Radio Veronica besteedt hij aandacht aan de breuk. „Want hoe je het ook wendt of keert: het is dan toch nieuws”, legt hij uit. „Ik heb geen enkele ambities of illusies. Maar ik ga dit liedje voor Nicolien zingen!”

Megan (25) overleden na volgen proteïnedieet

Tientallen foute agenten geschorst