in

Simon stemt ballonartiest na 30 seconden weg, maar dat doet ze hem snel berouwen.

Tijdens de televisieshow Britain’s Got Talent weet je nooit wat voor talent er zal komen bovendrijven. Zeker niet wanneer je een deelnemer genaamd Betty Cartoon voor je hebt staan. Betty legt uit dat ze met ballonnen begon te werken toen haar dochter een ballonartiest wilde op haar verjaardagsfeestje. Een vriend van Betty was kinderanimator dus leerde ze zo de ballonnenkunst.

Terwijl ze op het podium stapte met op de achtergrond “99 Luft Balloons” leken de juryleden weinig vertrouwen te hebben in haar act. Ze legde aan de jury uit dat er meer in het leven is dan alleen maar een hondje maken met ballonnen. Eerst vouwt ze een groene dinosaurus die de baby moet zijn. Maar plotseling drukt Simon op de buzzer! Tegelijk duikt er echter een gigantische dinosaurus gemaakt uit bruine ballonnen op. Blijkbaar miste mama haar baby en ze kwam hem gewoon even halen.

Lees ook  Jean (72) dood teruggevonden in Frans ziekenhuis waar hij twee weken geleden vermist raakte

Dan verschijnt er een gigantische James Bond, eveneens helemaal gemaakt met ballonnen. De juryleden kunnen niet geloven wat er zich onder hun ogen afspeelt. De verrassing is helemaal compleet als ook William en Kate hun opwachting maken. Maar de grootste verrassing komt op het einde en doet ook Simon overstag gaan!

Lees ook  De vrouw laat haar nicht alleen met de baby. Als deze haar een foto stuurt, staat ze compleet perplex. Geweldig idee!

Kijk zelf maar!

Zwangere tiener confronteert vriendje over haar in de steek laten. Zijn antwoord roert haar tot tranen toe.

Moeder van 3 kinderen trouwt met man die levenslang in cel zit voor dubbele moord: “We zijn verliefd!”