in

Simon houdt zijn adem in wanneer ze haar liedjeskeuze onthult – een minuut later, klopt hij op de gouden knop

Meedoen aan audities van bekende zangwedstrijden op tv kan een ongelofelijk stresserende ervaring zijn. Je gelooft misschien wel dat je een uitzonderlijk goed zangtalent bent, maar plots voor een hele jury komen te staan met een groot publiek, dan kan er van alles gebeuren.

Toen de 15-jarige Sarah Ikumu op het podium stapte bij de bekende tv-show Britain’s Got Talent, vertelde ze aan de jury dat ze het liedje “And I am Telling You” zou zingen, van Jennifer Hudson.

Ongeacht hoe getalenteerd iemand is, het is een extreem moeilijk liedje om te zingen. Laat staan, het nog eens uitstekend brengen ook… Sarah’s bekendmaking werd met argwaan bekeken. Veel mensen schudden hun hoofd.

Lees ook  Moeder vergokt meer dan €100.000 van fonds opgericht voor behandeling terminaal ziek zoontje.

“Een van de mooiste liedjes ter wereld… en, jij gaat dat zingen?” vroeg jurylid Simon Cowell.

Maar dit meisje wist precies wat ze aan het doen was. Het moment dat Sarah haar keelgat openzette, veranderde alle twijfel. Ze slaagde er in om alle hoge en lage noten te halen, en vulde de zaal met een ongelofelijke kippenvelmoment door haar prachtige stem.

Lees ook  Jongen doet iets met zijn zusje waardoor ze moet huilen en zijn familie is er kapot van

Op het eind kreeg ze een staande ovatie van zowel de jury als het publiek… en toen gebeurde iets magisch: Simon Cowell tikte op de Gouden Knop, waardoor ze rechtstreeks naar de finale kon.

Het feit dat Sarah nog maar 15 jaar oud is, lijkt onmogelijk na dit liedje te horen. Je geloof me niet, hé? Wel, luister hieronder dan zelf maar eens.

Dit 15-jarige meisje verdient echt alle aandacht in de wereld (en zeker van muziekliefhebbers!) Deel als je vindt dat ze een ongelofelijke stem heeft!

Vriendje maakt foute grap waardoor haar jurkje uit gaat

Dochter vindt papa buiten aan slaapkamer van ouders – de reden waarom doet me huilen