in

Rapper Sjors vecht voor zijn leven door uitgezaaide kanker

Rapper Sjors vreest nog steeds voor zijn leven. De sympathieke Limburger is sinds kort gelukkig weer gezond, maar zegt af en toe nog bang te zijn…

”De chemotherapie is tot nu toe klaar,” vertelt Sjors aan Shownieuws. ”Ik moet nu onder controle blijven. Over een paar maanden moet ik daar weer heen. Ik was bang voor mijn leven en ben dat nu nog steeds weleens. Dat blijf je toch houden…”

De gezonde Sjors werkt nu weer hard aan zijn muziekcarrière, die ondanks zijn eerdere uitspraken toch gewoon doorgaat. ”Ik zou nooit stoppen! Misschien als ik 80 ben, maar de rekeningen blijven voorlopig binnenstromen. Je moet af en toe gewoon stunten en dat heb ik gedaan.”

Lees ook  Het aantal coronapatiënten op intensive cares stijgt nog verder

”Het wordt een pittige, echte knaller, zoals ze dat noemen in de studio,” vertelt Sjors over zijn nieuwe single. ”Het is nu meer een song over hoe het allemaal geweest is en hoe de toekomst eruit ziet. Het gaat over mij persoonlijk, maar ook over algemene dingen. De clip komt snel uit, deze maand of begin volgende maand. Daarom knallen we nu in de studio!”

Lees ook  Vader verwaarloosde campingjongen hoort vijf jaar cel eisen: ‘Hoe kun je een 8-jarige zo beschadigen?’

Sjors is voorlopig nog even niet actief op zoek naar de liefde, maar sluit niets uit. ”Ik heb weinig tijd voor een liefdesleven, maar her en der gebeurt er weleens wat. Wie weet ontstaat er wel wat met een van de dames in de clip die binnenkort wordt opgenomen!”

Ruud de Wild: ‘Ik dacht: vandaag ga ik zelfmoord plegen’

Man in First Dates heeft meest verschrikkelijke date ooit met deze dame: