in

Rapper Boef voelt zich gediscrimineerd na alle heisa over zijn “hoe-ren”-uitspraken.

De storm rond Rapper Boef lijkt maar niet te gaan liggen. Nadat de rapper de dames die hem op nieuwjaarsnacht hielpen “hoe-ren” had genoemd, barstte er een storm van verontwaardiging los.

Verschillende Bekende Nederlanders en Belgen lieten van zich horen en ook op de sociale media worden de woorden van Rapper Boef streng veroordeeld. Verschillende radiopresentatoren en zelfs Kamerlid René Peters riepen op tot een boycot van de rapper.

De reacties waren scherp en dat wil Rapper Boef niet zomaar over zich heen laten gaan. In een nieuwe Instagrampost zegt de zanger dat hij zich gediscrimineerd voelt. Hij zegt dat mensen zijn “fout” gebruiken om hem kapot te maken en hem “zelfs dood” wensen.

Lees ook  Het kind dat als tweede kwam in het gezin is het meest irritant, zeggen wetenschappers!

“Beste mensen, er is veel ophef over de fout die ik heb gemaakt en dat is terecht, valt niet goed te praten. Maar ik krijg ook duizenden racistische reacties van mensen die mij sowieso nooit iets gunde. Nu gebruiken ze mijn fout om mij kapot te maken en zelfs letterlijk dood wensen!! Kijk je mag mij afrekenen en uitschelden om wat ik heb gezegd. Maar om dit als excuus te gebruiken om nu vrij discriminerende taal naar mijn hoofd te slingeren maakt jou niet beter dan mij. Voor alle fans die mij vergeven en blijven steunen. Dikke SO naar jullie. Door jullie geef ik niet op en ga ik door.”

Lees ook  Haar man liet haar zitten nadat ze verlamd raakte door een beroerte. 2 jaar later is haar wraak zoet.

Rapper Boef beklaagt zich vandaag dus over “discriminerende taal”, daar waar zijn uitspraken over vrouwen niet getuigden van veel respect voor de gelijkheid tussen man en vrouw. Vind je het terecht dat Rapper Boef nu een koekje van eigen deeg krijgt? Of vind je dat mensen gematigder zouden moeten reageren?

Elvis voerde dit gospelnummer slechts een keer op en het publiek smeekte om meer.

8 maanden nadat haar man aan kanker overleed, krijgt ze plotseling post van hem.