in

Rachel Hazes denkt in de hemel André terug te zien

Rachel Hazes verwacht dat zij na haar overlijden in de hemel haar man André terugziet. Dat vertelde zij zaterdag in het SBS-programma Hoge bomen.

“Ik ken hem natuurlijk donker, met van die bakkenbaardjes. Maar hij is inmiddels natuurlijk 70, dus hij is grijs geworden”, vermoedt Rachel.

Zij denkt dat de zanger haar meeneemt naar de Petrus-bar. “En dan zegt hij: luister, pappie was trots op jou in het leven. Maar wat heb jij het stoer gedaan na mijn overlijden.”

Lees ook  Hond positief getest op coronavirus

Rachel heeft sinds zijn overlijden niets veranderd aan de werkkamer van de in 2004 overleden volkszanger.

“Zelfs zijn stoel staat er nog. En daar mag niemand op zitten, ook de kinderen niet. Dat is en blijft oude Dré zijn stoel.”

De weduwe van Hazes ziet het als haar belangrijkste taak de nalatenschap en reputatie van de zanger te beschermen en bewaken.

“Ik heb niet gekozen voor die taak, ik had liever dat hij het iemand anders had gevraagd. Maar het stond in zijn testament. André heeft het mij gevraagd en dus doe ik het.”

Lees ook  Dode man (56) uit Boxmeer kwam door geweld om het leven

Het enige waar Rachel in haar leven spijt van heeft gehad, is dat zij begonnen is met roken. “Als ik vroeger inlichtingen belde, zeiden mensen: meneer, ik verbind u door.

Maar verder zou ik mijn hele leven hetzelfde overdoen. En ik zou zeker weer op mijn vijftiende verliefd worden op André.” Zijn beste eigenschap vond Rachel zijn gevoel voor humor, vertelde zij ook nog.

‘Rachel Hazes gaat Nederland verlaten’

Zo ziet de partner van Tokio uit La Casa de Papel eruit