in

Pony’s werden door parochieraadslid na ernstige verwaarlozing in eigen uitwerpselen achtergelaten.

Een parochieraadslid die haar drie Shetland pony’s “letterlijk in hun eigen uitwerpselen deed baden” werd in beroep veroordeeld tot een levenslang verbod om ooit nog dieren te houden. Amanda Ann Munro (55) hield vier dieren, waaronder een geit, in walgelijke omstandigheden en werd vorig jaar veroordeeld wegens dierenmishandeling. Maar vorige week werd het aanvankelijk vijf jaar durende verbod verlengd tot levenslang.

Munro verwaarloosde de dieren tussen november en december 2015 – op hetzelfde ogenblik dat ze parochieraadslid was.

Lees ook  Miljuschka Witzenhausen schaamt zich nergens voor en laat haar achterwerk zien!

Ze werd ook veroordeeld tot 200 uur gemeenschapsdienst.

Carol Neal van de dierenbescherming zei: “De pony’s – die moeder, vader en baby waren – waren erg dun en leden. De omstandigheden waarin ze leefden waren simpelweg walgelijk. Ze baadden letterlijk in hun eigen uitwerpselen. Zo slecht was het en dat op amper een steenworp van haar huis.”

Lees ook  Sylvana Simons is back: ‘Uitgerust en bijgetankt om Zwarte piet aan te pakken’

De dieren werden in december 2016 overgedragen aan de liefdadigheidsinstelling World Horse Welfare – waar ze nog steeds herstellen.

Sarah Tucker van de dierenwelzijnsorganisatie zei: “Toen ik de locatie bezocht zaten de drie pony’s in een hoekje en keken lethargisch. De situatie had eenvoudig vermeiden kunnen worden door hen kwaliteitsvolle voeding te geven en een schone omgeving.”

Vind jij deze straf streng genoeg? Laat van je horen in de reacties!

Haar organen waren nog niet ontwikkeld en haar huid was flinterdun. Wanneer ze het detail aan haar voet zien, verstijven ze.

Deze 27-jarige voelt een stekende pijn in zijn buik en besluit zichzelf open te snijden. Het resultaat zorgt ervoor dat artsen…