in

Pommeline uit Temptation post bikinikiekje

Een bikinikiekje posten: het is, ook wanneer het niet zo’n zomerweer is als nu, dagelijkse kost voor Pommeline Tillière (26). Meestal krijgt de ‘Temptation Island’-afgevaardigde een stortvloed aan complimentjes op Instagram, maar haar nieuwste foto viel niet helemaal in de smaak. De realityster heeft het gehad met alle kritiek en slaat keihard terug.

“Je lijkt zwanger”
De wulpse vormen van Pommeline zorgden voor haar eerste tv-klus als verleidster in Temptation Island. Ze viel zelfs zo erg in de smaak dat ze nog eens mocht terugkeren voor de VIPS-editie, samen met haar vriend Fabrizio Tzinaridis. Op social media zwijmelen haar volgers sindsdien meestal bij weg bij haar pikante kiekjes, maar bij een recente foto ging alle aandacht ineens naar haar gewicht.

Lees ook  Papa werd voor het huwelijk vermoord. Maar toen ik zag wie haar naar het altaar begeleidde? Mijn hart smolt.

‘Je lijkt zwanger’, ‘Je bent aangekomen’, ‘Je was een toppie, nu een dikkie. Jammer’ en ‘Je hebt een dikke buik’ – het is zomaar een greep uit de vreselijk onaardige opmerkingen van Pommelines volgers. Maar de Temptation-dame zet de kritiek makkelijk aan de kant en verklaart waarom ze er anders uitziet. “Ik voelde me zelfverzekerd over die foto, maar mensen halen me neer”, verklaart ze in een Instagram Story. “Ik weeg bijna 60 kilo, voor mijn lengte is dat heel normaal.”

Lees ook  Zo gaat het nu met André Hazes

Dat er wat veranderd is, geeft Pommeline wel toe. “Inderdaad, een jaar geleden woog ik nog 50 kilo”, beaamt ze. “Maar toen had ik constant stress en was ik totaal niet gelukkig.” Inmiddels is dat anders en eet ze goed, ‘maar gezond’. “Ik sport veel en ben gelukkig met mijn leven. (…) Ik word echt moe van sommige mensen.”

Pommelines verbroken relatie met Fabrizio deed veel stof opwaaien. De realityster deed haar kant van het verhaal in Temptation Gossip:

Moeder graaft tunnel om zoon uit cel te bevrijden

Klein meisje krijgt levensreddende nieroperatie dankzij haar papa