in

’Politie vindt twee vrouwen in vriezer’

UPDATE 11.50 UUR De politie heeft twee vrouwen gevonden in een vriezer in een flat in Londen. Twee verdachten zijn aangehouden.

Vermoedelijk is één van de slachtoffers de al een jaar vermiste Mary Jane Mustafa. De 38-jarige moeder van twee kinderen was bevriend met iemand anders in de flat en verdween mei vorig jaar van de aardbodem.

In hetzelfde gebouw woont een man die geregistreerd staat als zedendelinquent. Deze 50-jarige man is dinsdag aangehouden, net als een tweede man van 34 jaar. Beiden zitten in hechtenis.

Lees ook  Mam brengt baby naar bed – kijkt minuten later en ziet een gruwelijke scène

De politie wil alleen kwijt dat één van de twee gevonden vrouwen al langere tijd op de vermiste-personenlijst staat.

The Sun schrijft dat de man, die Ali zou heten, gebeld zou hebben met een vriend en bekende dat hij twee vrouwen vermoord had. Hij zou Mary Jane ook gekend hebben, aldus de vriend.

Lees ook  Dochter vindt papa buiten aan slaapkamer van ouders – de reden waarom doet me huilen

De nicht van Mary Jane schreef gisteren op Facebook dat de politie nog niet bevestigd heeft dat het om haar familielid gaat. „We hopen nog steeds dat ze gewoon thuiskomt.”

De buren van de zedendelinquent zijn opgelucht dat ’Ali’ zou zijn opgepakt. Het gaat om een ’rotzak’ die wilde en luide feesten gaf met veel meisjes, zo citeert de Daily Mail buren. Ook haalde hij regelmatig drugsverslaafden in huis.

Waar is de vermiste Veronique Vroege (14) uit Werkendam?

De verlamde vrouw leidt de blinde echtgenoot: dit is ware liefde!