in

Politie ontdekt zeven naakte mannen in tuin

Een 45-jarige sauna-uitbater moest zich voor de rechter verantwoorden voor verschillende feiten.

De man had tijdens de tweede lockdown een illegaal s*ksfeest gegeven waarbij grote hoeveelheden harddrugs zijn gevonden.

De politie kreeg een oproep dat er een feestje aan de gang was in de sauna van de man.

De politie kwam ter plaatse. Na enig speurwerk vonden de agenten inderdaad zeven n*akte mannen die zich achter de auto verscholen in de tuin van het saunacomplex.

Men kon ook vaststellen dat de ruimtes binnen tot voor kort het toneel waren van een feest waar grote hoeveelheden drugs werden gebruikt.

Zo ontdekte men MDMA, cocaïne, amfetamines en zelfs het uiterst gevaarlijke crystal meth. De ordediensten vonden daarnaast nog een aanzienlijke som cash geld.

De man werd ten slotte nog beschuldigd van het zich onterecht toe-eigenen van coronasteun.

Lees ook  Vrouw heeft na wilde stapavond schildpad in vagijn

Hij hield zijn sauna open voor niet-overnachtende klanten, terwijl dat op dat moment eigenlijk niet mocht.

Voor de sfeer
De advocaat van de beklaagde, meester De Winter, zei dat zijn cliënt geen drugsdealer was, maar enkel gebruikte op dergelijke ‘bijeenkomsten’ om in de sfeer te komen.

De hoeveelheid cash zou perfect te verklaren zijn door de inkomsten van de sauna. De man zelf zei dat hij enkel sporadisch gebruikt en hij zijn gebruik perfect kan controleren.

“Er is nochtans een onvoorstelbaar grote hoeveelheid drugs in uw lichaam teruggevonden. U hebt die drugs hoe dan ook ter beschikking gesteld aan de bezoekers.

Dit maakt u strafbaar. Als er iets met die mensen gebeurd zou zijn, was dat uw verantwoordelijkheid”, sprak één van de rechters.

Asociaal
Voor de voorzitter van de rechtbank was vooral de asociale houding van de man tijdens de lockdown storend.

Lees ook  Man met penisneus krijgt eindelijk een nieuwe neus

“Op een moment dat de grootste gezondheidscrisis in decennia bezig is, besluit u een samenkomst te houden waar de regels schaamteloos met de voeten worden getreden”, schudde hij het hoofd.

“We leven in een liberale samenleving, meneer. U mag uw s*ksleven beleven zoals u dat wil, maar de regels zijn er voor iedereen.”

De uitbater beweerde dat hij nu al 45 dagen clean was en zich gewoon op zijn zaak wil concentreren.

Eén van de rechters wou hiervoor het bewijs zien en vroeg of de man bereid was om een drugstest te ondergaan om zijn beweringen te staven.

De man ging hiermee akkoord. De uitslag van deze test zal bepalend zijn voor het vonnis op 24 november.

Als je een dier zo ziet staan, neem dan meteen contact op met een dierenarts

Wetenschap: luie mensen vaker slim, succesvol en betere werknemers