in

Pizzabezorgers slaan alarm nadat ze niets meer horen van hun trouwste klant

De man bestelde tien jaar lang elke dag eten bij Domino’s
Een 48-jarige man uit het Amerikaanse Salem (Oregon) bestelde tien jaar lang elke dag lekkernijen bij Domino’s pizza. Het valt dus wel te stellen dat het personeel bekend was met hun trouwste klant Kirk. Maar wanneer zijn bestellingen plotseling ophouden, slaan ze alarm. Wat is er met Kirk gebeurd?

Geen bestellingen meer
Sarah Fuller, de Domino’s-manager in Salem, vertelt aan Good Morning America dat Kirk een erg trouwe klant van haar filiaal is. “Hij bestelde elke dag. Hij bestelt online en dan zien we zijn naam om het scherm verschijnen en denken we: ‘O, Kirks bestelling’.” Maar toen de bestellingen van Kirk niet meer binnenkwamen, bekroop het Domino’s-personeel een naar gevoel.

Natuurlijk kan iemand een paar dagen weg zijn. Bijvoorbeeld om bij familie op bezoek te gaan of om te genieten van een vakantie. Dit was dan ook wat de Domino’s-medewerkers zichzelf voorhielden, maar na elf dagen radiostilte besloten de medewerkers op onderzoek uit te gaan.

Naar het huis van Kirk
Door de jaren heen leerde het personeel van Domino’s hun klant Kirk goed kennen. Hij stond bekend als een vriendelijke en rustige man en het personeel wist dat Kirk nooit zomaar lange trips maakte. Nadat ze niets van hem hoorden, begonnen de medewerkers zich zorgen te maken. Sarah besloot daarom een van haar medewerkers naar het huis van Kirk te sturen.

Lees ook  Dit is wat buschauffeurs elke dag in de bus bij Ter Apel meemaken

Zo gezegd, zo gedaan. Medewerker Tracey Hamblen reed naar het huis van de trouwe klant en zag daar dat de lichten aan waren. Ook hoorde hij het geluid van de televisie. Hij klopte verscheidene keren op de deur, maar Kirk kwam niet opendoen. Een belletje resulteerde ook in niets, het ging direct naar de voicemail.

Alarmnummer bellen
Tracey keerde terug naar het restaurant waar hij zijn bevindingen met het personeel deelde. Samen besloten ze 911 te bellen. “Ik weet niet precies wat ik moet doen, maar ik denk dat ik misschien een noodgeval moet melden”, vertelde Tracey aan de persoon die hij aan de telefoon kreeg.

Nadat Tracey zijn verhaal deed, besloot de telefonist om contact op te nemen met de sheriff in Marion County. De sheriff in kwestie stuurde een eenheid naar het huis van Kirk, waar de agenten op de deur klopten en de naam van de man riepen. Verrassend genoeg hoorden ze geluiden uit het huis komen. Het was Kirk die om hulp riep.

Lees ook  “Doe de gordijnen toch eens dicht”: koppel krijgt briefje van razende (of jaloerse?) buren…

Naar het ziekenhuis
De politie ging het huis binnen en daar lag Kirk op de grond. De politieagenten belden direct een ambulance en hij werd afgevoerd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. De trouwe pizzafan bleek een beroerte gehad te hebben en medici in het ziekenhuis waren gelukkig in staat om hem te stabiliseren. Later kwam het nieuws naar buiten dat de man volledig zou herstellen.

Het personeel van Domino’s was erg blij om te horen dat het allemaal goed zou komen met Kirk. Niet alleen waarderen de medewerkers Kirk als klant, maar ze zien hem ook als een vriend. Zo bezocht assistentmanager Jenny Seiber Kirk verscheidene keren in het ziekenhuis.

Het incident vond vier jaar geleden plaats, maar is daarmee zeker niet minder indrukwekkend.

Monique’s zoon kreeg desinfectiemiddel in zijn oog: ‘Dit kan ieder kind overkomen’

Kim Feenstra neemt het op voor Famke Louise en wel om deze reden!