in

Peuter in auto verdronken…

Kaiden Lee-Welch, een jongetje van 1 jaar oud, is in de Verenigde Staten omgekomen door orkaan Florence. Kaiden zat nog in zijn autostoeltje toen hij door het water van een overstroomde rivier werd meegesleurd.

Kaiden zat zondagavond (plaatselijke tijd) bij zijn moeder Dazia in de auto, toen de snelweg bij Union County in North Carolina ineens overstroomde door de naastgelegen rivier. Aan de autoriteiten vertelde Dazia dat ze langs een barricade was gereden toen ze plotseling overvallen werd door het water.

Autostoeltje
“Ik deed alles wat ik kon, maar het water kwam maar dichterbij”, vertelt moeder Dazia “Ik probeerde mijn zoon gerust te stellen. Hij was in de war, ik probeerde niet in paniek te raken.”

Lees ook  ’Hittegolf duurt mogelijk 9 dagen’

Door het plotselinge water knalde de auto tegen een boom. Dazia kon zichzelf en haar zoontje nog uit de auto halen, maar verloor daarna de macht over het autostoeltje. Kaiden werd in zijn stoeltje weggevoerd met het water.

Reddingswerkers konden Dazia zondagavond nog redden. Het water op de weg stond toen 3 meter hoog.

Zoekactie
Familieleden zetten een zoekactie op touw om Kaiden te vinden. Het lichaam van Kaiden werd maandagochtend (plaatselijke tijd) gevonden door politieagenten. “Ik ben zelf een vader, dit is niet iets wat we ooit willen meemaken”, zegt de geëmotioneerde sheriff Eddie Cathey tijdens een persconferentie. Zijn team vond het lichaam van Kaiden. “Dit blijft voor altijd in ons geheugen gegrift.”

Lees ook  Politie rukt uit nadat man pups vastplakt met tape en erover opschept op Facebook.

Orkaan Florence ging vrijdag aan land in het oosten van de VS en heeft tot nu toe aan zeker 32 mensen het leven gekost. Vooral de staten North en South Carolina zijn getroffen door het noodweer. Het jongste slachtoffer viel in de stad Dallas, North Carolina. Daar kwam een drie maanden oude baby om toen een boom op een huis viel.

Dit is de reden waarom prins Harry continu aan zijn trouwring friemelt

Na vele IVF-pogingen raakt Vanessa zwanger, maar dan gaat het gruwelijk mis