in

Peuter geeft mama laatste afscheidskus alvorens ze overlijdt na de bevalling van zijn te vroeg geboren zusje.

Oorontstekingen zijn een vaak voorkomende reden waarom kinderen naar de dokter moeten. Gelukkig zijn ze doorgaans gemakkelijk te behandelen en leveren ze geen levensbedreigende verwondingen op. Helaas begon de laatste afscheidskus van een peuter aan zijn moeder voor ze zou sterven allemaal met een oorontsteking. In juli 2017 was Imogen Petrak 36 weken zwanger.

Haar zoon JB was 17 maanden oud. Imogen en haar echtgenoot John Petrak waren beiden in dienst van de Lifehouse Christian Church. Ze belandde in het ziekenhuis, niet omwille van weeën, maar voor een oorontsteking.

De infectie straalde uit op de hersenen, waardoor ze ernstige zwellingen en hersenschade opliep.

Lees ook  Waarom je ziek kunt worden van je broodtrommel

Op Facebook omschreef Imogen zichzelf als “een vrouw, een christen, een echtgenote en een moeder.” Zelfs toen ze stervende was, was ze een toonbeeld in al deze rollen. Een van de laatste grote gebeurtenissen in haar leven, was de bevalling van haar dochter.

Baby Eleanor Lillian Joy werd geboren via een spoedkeizersnede.

De pasgeboren baby werd vier weken te vroeg geboren en moest op de afdeling intensieve neonatale zorgen behandeld worden. Ze was echter gezond, en haar papa dacht dat ze “de lippen, oren en haren” van mama had.

Lees ook  13-jarige opgepakt voor steekpartij

Uren later overleed Imogen aan de gevolgen van de oorontsteking. Voor ze overleed werd er nog een foto gemaakt van het laatste afscheid van haar peuter.

Hij werd binnengebracht omdat de vitale tekenen van moeder gestaag verslechterden en boog voorover om haar te kussen. We kunnen ons de schok, pijn en de rouw van deze familie niet voorstellen.

“Moeten we alleen maar goede dingen van God aanvaarden en nooit iets slecht? … Ondertussen beloofde Hij om me tijdens elke storm bij te staan en dat heeft Hij tot vandaag de dag gedaan”, schreef Paul.

Moeder is geschokt, als ze ziet dat artsen duivelshoorntjes bij haar 5-jarige zoontje hebben geïmplanteerd

Gemeente hakt 30-jarige boom van man om. Maar zijn wraak doet de politici meteen spijt krijgen.