in

P*dofiel, die een baby verkr*chtte, pleegt zelfmoord uit angst voor een aanval op hem in de gevangenis

Een van de meest walgelijke p*dofielen van Engeland, die deel uitmaakte van een bende die baby’s drugs voerde en hen dan verkr*chtte, pleegde zelfmoord nadat medegevangenen een prijs op zijn hoofd hadden gezet. De duivelse James King, 31, werd veroordeeld tot 24 jaar gevangenisstraf nadat hij filmde hoe hij een 3 maanden oude baby aanrandde.

Gevangene John Denham vertelde naar aanleiding van een onderzoek dat andere gevangenen een prijs op zijn hoofd hadden gezet om hem te laten begraven of hem “een blauw oog of twee te geven.”

Lees ook  Ayoub (22) wil sinds zijn 14e al boer worden: "Ik hou van de vrijheid".

Amper vier maanden na zij veroordeling hing hij zichzelf op 17 januari in zijn cel op. Rechter Julian Lambert zei dat dit zonder twijfel het meest gruwelijke en walgelijke geval van kinderm*sbruik was dat hij ooit gezien had.

Zijn moeder zag hem het laatst kort na Kerstmis gezien en zei dat hij toen al bezorgd was om zijn veiligheid. Ze zei: “Een van zijn medeplichtigen werd al aangevallen en hij zei dat de aanval eigenlijk voor hem bedoeld was.”

Lees ook  Deze 10 mannen transformeerden hun lijf nadat ze de 50 waren gepasseerd en bewijzen dat leeftijd niets meer is dan een getal

In een verklaring aan de politie zei medegevangene Denham dat mensen contracten op zijn hoofd hadden gezet om hem te kwetsen in de gevangenis.

Wat vind jij van dit verhaal? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

“Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!

Moeder van 4 kinderen wilden gesteriliseerd worden, maar wordt in plaats daarvan zwanger van een DRIELING