in

“Papa, waarom zit je rug vol met bloed?”, vraagt de 6-jarige geschokt. Even later zal dit het leven van de vader redden!

Het moest een perfect dagje uit worden met het hele gezin aan Huntington Beach in California. Papa Eugene, zijn vriendin en hun twee kinderen, Temple 10 en Turner, 6, genieten van een dagje aan het strand.

Eugene gaat een eindje zwemmen. Plotseling wordt hij onder water getrokken door een grote golf. Als hij terug naar de oppervlakte wil stijgen, voelt hij plotseling een stekende pijn in zijn rug.

Toen zijn dochter de rug van papa zag, vroeg ze verschrikt: “Papa, waarom zit je rug onder het bloed?” Toen begreep Eugene wat de stekende pijn was geweest: een haaienaanval! Hij had als gevolg van de aanval een groot litteken op zijn rug. Eugene mag van geluk spreken dat hij er met enkele schrammen vanaf kwam.

Lees ook  Hij wrijft op deze punten achter zijn knie en wat er dan gebeurt! Wisten we dit maar eerder!

Eugene is terug aan het werk in het Fitchburg Art Museum in Massachusetts als hij plots een vreemde pijn in zijn rug gewaar wordt. Deze pijn verspreidt zich vervolgens naar zijn borst. ’s Nachts kan hij niet slapen van de pijn. Uiteindelijk besluit hij een arts te raadplegen en de diagnose is ronduit vreselijk!

Artsen ontdekken een hematoom. De haai had meer schade aangericht dan hij vermoed had. Onder de huid zat een grote bloeduitstorting die de pijn veroorzaakte. Maar daarnaast ontdekken de artsen nog iets erger: een levertumor. De fitte 39-jarige kon het niet begrijpen.

Lees ook  Studie bewijst dat het hebben van een zus je een beter persoon maakt.

De tumor heeft de grootte van een walnoot. Het gezwel kon eenvoudig operatief verwijderd worden en Eugene had geeneens chemo nodig. En dat allemaal dankzij een haai! Zonder deze aanval zou de tumor wellicht onopgemerkt zijn gebleven en zou de sportieve man nooit naar de dokter geweest zijn.

Eugene is duidelijk: “Dit is een tweede kans in het leven en die zal ik niet zomaar laten voorbij gaan.”

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Zwangere moeder heeft een unieke genetische afwijking, waardoor ze krimpt. Maar ze staat paf van het formaat van haar baby

Dit bad trekt gifstoffen uit je lichaam, bevordert je spieren en je zenuwstelsel, remt ontstekingen en is goed voor je bloedsomloop