in

Papa nodigt pestkoppen uit op de begrafenis van zijn dochter om hen de verwoesting die ze aanrichtten te laten zien.

Een 14-jarig meisje pleegde zelfmoord nadat ze het slachtoffer werd van cyberpesten. In een emotionele Facebookpost daagt de vader van Amy Everett de pestkoppen uit om haar begrafenis bij te wonen. Dat “om de totale verwoesting die ze aanrichtten” met eigen ogen te zien. Amy, liefkozend gekend als Dolly, verscheen jaren geleden in een advertentie voor een Australische hoedenmaker.

Sinds haar overlijden begon de familie een sociale media campagne om mensen te waarschuwen voor de gevolgen van pesten. Ze hopen ooit een fonds genaamd Dolly’s Dream op te richten om andere slachtoffers te helpen.

Lees ook  Stervende jongen, 3, is gedwongen om z’n laatste dagen in isolatie door te brengen – wens hem sterkte!

Ze zeiden: “Onze dochter Dolly was de liefste, meest zorgzame, prachtige ziel en ze zorgde altijd voor dieren, kleine kinderen en andere kinderen die minder fortuinlijk waren. Voor Dolly overleed, maakte ze een tekening met de woorden: ‘Sta op, spreek zelfs wanneer je stem trilt.’ Deze krachtige boodschap getuigt van de donkere, angstige plek waar onze prachtige engel zich in bevond.”

Vader Everett schreef op Facebook: “Als de mensen die dachten dat dit een grap was en zichzelf superieur voelden door het constant gepest en lastigvallen deze post toevallig moesten zien, kom alsjeblieft naar de begrafenisplechtigheid en kijk zelf welke complete verwoesting jullie hebben aangericht.”

Lees ook  Dit hoge prijskaartje hangt aan de zwangerschapsgarderobe van Meghan Markle

Het bedrijf Akubra Hats, waarvoor Dolly de advertentie deed, drukte eveneens haar steun uit. Ze schreven: “We waren geschokt en overstuur door het overlijden van Dolly. Dit was het jonge meisje dat velen van jullie zullen herkennen van onze kerstadvertenties.”

Dokter snijdt hoofdje van baby tijdens keizersnede. De baby overleed omdat het bloeden niet gestopt kon worden.

Politieagenten breken in auto in om kleine chihuahua te redden. Hondje was zo bevroren dat ze niet kon blaffen.