in

Panische moeder belt politie voor haar 3-jarige dochter nadat ze ontdekte wat ze deed op de achterbank van de auto…

Michelle Fortin uit Arizona in de VS was met haar twee kinderen in de auto onderweg toen ze in de achteruitkijkspiegel iets zag wat haar onmiddellijk deed stoppen. Zoals elke ouder heeft Michelle altijd het beste voor met haar kinderen. Hoe hard we als ouder ook ons best doen, momenten van pure frustratie zijn haast onmogelijk. Maar zoals Michelle algauw zou leren, is het belangrijkste hoe je deze moeilijke momenten afhandelt.

Elke ouder weet dat autorijden met kinderen allesbehalve rustig is. De intuïtie van een moeder weet gewoon wanneer er iets aan de hand is.
Ze legde het moment uit waarop ze wist dat er iets fout was:

Lees ook  Man aangehouden voor mis handeling van zijn hond

“Het enige wat ik hoorde was geschreeuw en gegil. En plotseling schreeuwde haar broer, die naast haar zat: ‘Mama! Mama, ze heeft mijn gordel losgemaakt!”

Gefrustreerd over het gedrag van Camille, besloot Michelle om drastische maatregelen te nemen. Ze zette zich meteen aan de kant en probeerde haar peuter een belangrijke boodschap duidelijk te maken. Helaas voor mama bleek dat niet te werken.

Ze wist dat ze iets groots moest doen. De moeder verklaarde:

“Ze moet weten wat goed en fout is, en het is mijn taak om haar dat te vertellen en haar op voeden zodat ze autoriteit aanvaardt.”

Wat ze vervolgens deed, lokte heel wat media-aandacht uit – en om een goede reden. Van zodra ze thuiskwam, belde de moeder meteen de politie van Scottsdale voor haar dochter. Hoewel sommigen dit onnodig en drastisch vonden, zei ze:

Lees ook  Kim Feenstra over geslacht van de baby

“Ik denk dat het een extreme beslissing was om de politie te bellen, maar ik wist dat dit het punt beter duidelijk zou maken dan dat ze het alleen van mama hoorde.”

Het duurde niet lang vooraleer er twee politieagenten bij het huis van Michelle kwamen opdagen om de 3-jarige een lesje te leren.

Kijk wat er gebeurde toen de politie bij het huis van Michelle kwam opdagen. Vind je dat ze te ver ging?

Dit is de reden waarom je een zakje met krijt in je kledingkast moet hangen

Moeder probeert haar zoon te doden door hem in het hoofd te schieten. 3 jaar later mag 11-jarige eindelijk het revalidatiecentrum verlaten…