in

Oudste mama ter wereld kreeg in 2008 tweelingen. Dit jaar hadden ze 10 jaar moeten worden, maar er gebeurde iets vreselijks.

Omkari Singh uit India wilde wanhopig een zoontje krijgen. Op 70-jarige leeftijd kwam haar droom uit toen ze beviel van tweeling Barsaat en Akashvani.

Omkari Singh, kon haar geluk niet op. Eindelijk had ze een zoon gekregen.

Omkari en haar echtgenoot hadden al twee volwassen dochters en vijf kleinkinderen.

Maar het koppel wilde perse een zoon om te helpen in het huishouden. Op 70-jarige leeftijd kwam hun droom eindelijk uit. Omkari beviel van tweelingen, een jongen en een meisje. Ze werd de oudste moeder ter wereld.

Lees ook  Moeder ontdekt grote blaren op voetjes van baby: Dagen later onthult de politie de walgelijke waarheid…

De tweelingen werden verwerkt via in-vitrofertilisatie, waaraan het koppel al hun spaargeld uitgaf. En de dokters waren geschokt dat Omkari zwanger werd en van gezonde tweelingen beviel!

“In mijn 20-jarige medische loopbaan had ik zoiets nog nooit gezien”, zei de dokter op dat moment.

De tweelingen werden een maand te vroeg via keizersnede geboren. Aanvankelijk dachten de dokters dat de tweelingen gezond waren. Maar het kleine meisje, Barsaat, overleed op 4-jarige leeftijd.

Lees ook  Man wordt vermist in het bos. Dan registreert een speciale camera, dat zijn hond hem beschermt

“De dokters gaven mijn dochter het verkeerde medicijn, waardoor ze stierf”, vertelde haar moeder. Vandaag woont Akashvani samen met zijn 80-jarige ouders.

Zijn moeder legt uit dat mensen haar vaak verwarren voor zijn oma. Beide ouders weten dat ze niet veel tijd meer hebben, maar hun droom is om toch nog zijn toekomstige bruiloft te zien.

Dit is hoe de familie er vandaag uitziet.

Video: Zwaarlijvige man geeft tijdens danswedstrijd iedereen het nakijken.

Echtgenoot valt bijna flauw wanneer hij echofoto ziet. Dan kijkt verpleegster naar het schermpje en zegt “1 op 15 miljoen.”