in

Ophef over stiefvader en dochter die een beetje ver gaan in hun relatie

Lichte ophef op Instagram over een foto van ene Brielle Biermann. Daar wordt momenteel aardig doorgepraat over de manier waarop de dame in kwestie op de schoot van haar stiefvader zit.

“Gelukkige verjaardag gewenst aan de beste papa en man die ik ooit zal kennen. Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen.

Ik ben zo trots op jou en op wat je allemaal bereikt hebt. We hadden het veel te leuk gisteravond. Ik zie je graag, papa”, klinkt het.

Lees ook  Fabrizio laat resultaat zien na plastische ingreep in gezicht

Op zich niets mis mee, zou je denken. Een lieve boodschap en een leuke foto. Toch vinden sommigen dat de twee té intiem poseren.

“Waarom zit je zo op de schoot van de man van je mama?”, vraagt iemand zich af. “Lieveling, niet op de schoot van je stiefvader zitten”, gaat het verder. “Dit is echt ongemakkelijk om naar te kijken”, laat nog iemand anders weten.

Niks mis mee
Maar de meningen zijn aardig verdeeld. Zo zijn er ook velen die vinden dat er niets mis is met het plaatje. “Sommige reacties hier zijn echt belachelijk.

Lees ook  Boze Gordon zelf aan de oorzaak van Vroegtijdige stopzetting “Gordon en Estelle, Weg Ermee.”

Een kind zit op de schoot van haar vader (stiefvader, red.)… Wat is daar nu abnormaal aan?”, lezen we tussen de vele reacties.

De dame zelf laat dan weer weten dat het gewoon een grappig moment was tijdens het vieren van de verjaardag van haar stiefvader. Hoog tijd om eens te kijken waar al die ophef nu juist over gaat:

Netflix toont trailer van docufilm over ‘brave’ vader die zijn zwangere vrouw en twee kinderen gruwelijk heeft vermoord

Zijn jullie al meer dan 7 jaar vriendinnen? De kans is heel groot dat jullie dit voor altijd blijven!