in

Onderzoek laat zien dat vrouwen stiekem de verwarming hoger zetten

Waarschijnlijk wist je het stiekem al wel een beetje, maar nu hebben we onderzoek om te bewijzen dat vrouwen thuis toch echt stiekem de verwarming hoger zetten.

In sommige huishoudens woedt er al jarenlang discussies over de temperatuur in huis. Vrouwen over de hele wereld doen het waarschijnlijk en de mannen trappen er keer op keer weer in.

wanneer manlief even een uiltje aan het knappen is op de bank, is het een perfect moment voor de vrouw om de verwarming net even een paar graadjes hoger te zetten.

Vroeger, toen er nog geen centrale verwarming bestond werd dit ook al gedaan door middel van stiekem houtblokken op het vuur leggen als de man even niet aan het opletten was.

Lees ook  67-jarige man koopt kastje van 125 jaar oud – Hoort ratelend geluid en ontdekt het ongelofelijke

Vraag je je wel eens af hoe het kan dat de stookkosten iedere winter zo hoog zijn? Verdiep je dan eens in deze Studie van Corgi Homeplan.

Hieruit blijkt namelijk dat 4 op de 10 vrouwen de verwarming stiekem hoger zet. Daarnaast werd ontdekt dat 1 op de 3 stellen wel eens ruzie maakte over de ideale temperatuur thuis. Deze ruzie wordt ook wel de onofficiële temperatuur oorlog genoemd.

Voordat iedereen nu heel boos wordt om het feit dat vrouwen de verwarming stiekem hoger zetten, is er een belangrijk detail wat we niet mogen vergeten. Verschillende onderzoeken tonen namelijk aan dat vrouwen gevoeliger zijn voor kou dan mannen.

Lees ook  Man stormt restaurants binnen en spuit chemisch middel rond: 15 mensen gewond

Hoe dit kan heeft te maken met ons metabolisme en de verschillen in hoe snel vrouwen en mannen het koud krijgen.

Onze gemiddelde temperatuur thuis ligt rond de 20 graden. Dat is 4,5 graden kouder dan de ideaal gewenste temperatuur voor vrouwen.

Tip voor een volgende keer: Als het huis ‘ineens’ op mysterieuze wijze opwarmt, word dan niet gelijk boos en denk dan vooral aan onze lieve vrouwe die het ander heel koud krijgt.

Deze eenvoudige oefeningen laten pijn in je voeten, knieën en heupen verdwijnen!

Amalia krijgt dit bizarre bedrag per dag wanneer ze 18 wordt!