in

Onbeschofte klant verrast aardige serveerster door haar €42.000 na te laten in zijn testament….

Houden we echt onvoorwaardelijk van anderen? Dat is uiteraard moeilijk, maar Melina Salazar toonde een erg gemene man vriendelijkheid en bediende hem goed. Salazar was 16 jaar lang serveerster in Luby’s in Texas in de VS. Door de jaren heen had ze vele mensen bediend, maar niemand zoals Walter “Buck” Swords.

Salazar vertelde aan de journalisten: “Hij was erg gemeen. Hij foeterde voortdurend op de meisjes, hij was gewoon gemeen.”

Swords, een 89-jarige WO II veteraan, kwam al zeven jaar lang in het restaurant.

De oude man was een onbeleefde, gemene en veeleisende veteraan, en niemand hield ervan om hem te bedienen.

Lees ook  Vrouw (66) geschopt en bespuugd voor buit van 40 euro op Nijmeegse begraafplaats

“Hij was een beetje gemeen tegen de meisjes”, zei Salazar. “Hij wilde alles op zijn manier, hij wilde zijn eten erg warm, hij verbrandde zich soms.”

Maar Salazar bediende hem altijd met een glimlach, en mensen zeggen dat zij de enige was die zijn veeleisende gedrag kon verdragen. Hoewel hij een beetje een oude, knorrige man was, ging Salazar verder met te zeggen: “Ik had geduld en weet je, ik zorgde gewoon voor hem.”

In de zomer kwam Swords plotseling niet meer naar het restaurant. Salazar besefte niet dat hij overleden was totdat ze zijn naam in de lokale overlijdensberichten zag.

Enkele dagen voor Kerstmis kreeg Salazar een geweldige verrassing van Swords. Hij had haar 50.000 dollar, omgerekend zo’n €42.000 nagelaten, en zijn auto!

Lees ook  Jongen, 9, krijgt twee keer hartaanval nadat pestkoppen hem toetje mix van urine lieten eten

“Ik kan het niet geloven”, zei Salazar hoofdschuddend. “Ik was zo nerveus en kan het nog altijd niet geloven.”

Haar vriendelijkheid werd rijkelijk beloond door een man die een oorlogsheld was, maar verder niemand had in zijn leven.

De laatste woorden van Salazar waren gericht aan alle obers en serveersters ter wereld: “Ik hoop dat alle serveersters geduld hebben met hun klanten. Soms zitten ze op je kap, maar negeer het gewoon, lach en wees aardig.”

We weten nooit wat mensen doormaken. Iedereen heeft een verhaal.

Ze omhelsde haar zieke zus met arm! Niemand verwachtte wat verder gebeurde!!

Zwangere chihuahua pronkt met gigantische buik en onthult een nog groter geheim bij de geboorte