in

Oma (70) is ’s werelds meest getatoeëerde vrouw – ik viel bijna flauw toen ik haar zonder kleren zag

Een onderwerp dat altijd enige controverse zal veroorzaken (vooral tussen verschillende leeftijdsgroepen) is de tatoeage.

Sommige mensen vinden het cool en een geweldige manier om hun persoonlijkheid uit te drukken, terwijl anderen denken dat alleen gedetineerden het doen en het als onaangenaam ervaren.

Natuurlijk hebben volwassenen het recht om te doen wat ze willen met hun lichaam, zolang ze zichzelf of anderen maar geen schade toebrengen.

Charlotte Guttenberg, 70 jaar, is de meest getatoeëerde vrouw ter wereld, een titel die werd behaald nadat ze 98,75% van haar lichaam met inkt had bedekt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meet Chuck Helmke and Charlotte Guttenberg of Melbourne, the most tattooed senior citizens in the world! Chuck and Charlotte appear all over the internet and now in the 2017 Guinness World Records. They both hold separate titles for male and female. Chuck is about 94% covered, while Charlotte is around 95%. – – – – – – – #BrevardCounty #Florida #SpaceCoast #321 #CanonUSA #Canon #TeamCanon #DSLR #5dMarkii #LoveFl #VisitFlorida #FloridaLiving #Melbourne #AlternativeConnection #Tattoo #Ink #InkLife #Guinness #GuinnessWorldRecords #Art #Famous #WorldFamous #InkedMag #TattooArt #SeniorCitizen #WorldRecord #TattooArt #Tattoos #Love #Couple

Een bericht gedeeld door Alex Schierholtz (@alex_schierholtz_photography) op

Hier bij Lekkerleven schrijven we niet alleen over domme dingen om een leuke tijd te hebben. We volgen ook individuen die ervoor gekozen hebben om hun leven op een unieke manier te leven, en het is onze mening dat elke persoon dezelfde waarde heeft en we moeten iedereen respecteren, ongeacht hoe ze hun leven leven leiden!

Lees ook  Heb jij ook altijd last van een beslagen spiegel in de badkamer? Zo niet meer!

In 2015 werd Charlotte Guttenberg, een vrouw geboren in Florida, bekroond met het Guinness World Record als de meest getatoeëerde senioren (vrouwelijk). Op dat moment had ze ongeveer 91% van haar lichaam bedekt met tatoeages.

Tatoeages na 50ste verjaardag

Vandaag heeft Charlotte 98,75 procent van haar lichaam getatoeëerd, met alleen delen van haar gezicht en handen vrij van inkt. De meest getatoeëerde vrouw ter wereld en de meest getatoeëerde vrouw die leeft.

Echter, Charlotte is niet altijd bedekt met inkt. In feite kreeg ze haar eerste tatoeage pas na haar 50e verjaardag!

Het begon allemaal op de dag dat ze een kleine inktvlinder op haar borst kreeg – en de rest is geschiedenis.

“Ik wist meteen dat ik een volledig pak wilde krijgen,” vertelde Charlotte aan het Guinness World Records.

216 veren op haar lichaam

Charlotte ontmoette haar andere helft, Chuck Helme, bij een tatoeagewinkel. Ze werden op het eerste gezicht verliefd.

Chuck bood aan om haar hand vast te houden door haar sessie, en hebben het sindsdien niet meer losgelaten.

Net als Charlotte heeft Chuck het record voor de meest getatoeëerde senioren (man) en heeft ze onder andere het wereldrecord voor de meeste op het lichaam getatoeëerde schedels gevestigd, met een totaal van 376 stuks.

Charlotte heeft ook het wereldrecord voor de meeste op het lichaam getatoeëerde veren, want ze heeft 216 veren in haar hele figuur.

Lees ook  Gier valt baby aan tijdens vogelshow in Avifauna - Baby ernstig gewond - De beelden

Hier zie je interview met het koppel. Als dat geen liefde is, dan weet ik niet wat wel!

Dokter zegt dat dochter slechts oogontsteking heeft – toch vraagt moeder om second opinion

“Alles is fake, zelfs het kampvuur”: ‘Temptation’-deelnemers verbreken stilzwijgen en leggen bom onder programma