in

Oma (50) denkt dat ze in de overgang is, maar bevalt plotseling van zoon

Ze was al een jaar niet meer ongesteld geweest en volgens haar dokter was ze in de overgang, toen de Amerikaanse Michele Hall ontdekte dat ze 26 weken zwanger was.

De moeder van vier kinderen en oma van twee kleinkinderen zette afgelopen december een gezonde zoon, Grayson, op de wereld.

Dat schrijven diverse Amerikaanse media. Haar familie stond perplex toen het nieuws bekend werd. Michele was niet significant aangekomen en had geen last van ochtendmisselijkheid.

Lees ook  Dit bloedmooie meisje is de vriendin van een Feyenoord speler. Als je raad wie het is sta je verbaasd!

Wel had ze de laatste vijf maanden last van buikpijn, maar die schreef ze toe aan haar menopauze en auto-immuunziekte waaraan ze sinds haar 40ste lijdt.

In shock
Uiteindelijk besloot ze toch een zwangerschapstest te doen, puur om die mogelijkheid uit te sluiten. “Iedereen was in shock”, zei Michele tegen Naples Daily News. “Echt in shock”, zei haar man Jerry. “Ontzettend in shock”, vulde ook dochter Aubrey aan.

Lees ook  Man (20) verkr*cht stervend meisje (18): moet nog geen drie jaar zitten

Er waren zorgen om de gezondheid van het jongetje, vanwege de leeftijd van Michele, haar ziekte en de late ontdekking van de zwangerschap.

Aanvankelijk had het jongetje ademhalingsproblemen en slaapapneu, maar Grayson is sinds 7 januari thuis en ontwikkelt zich goed.

Nog een paar weken te gaan: driekwart van de herten afgeschoten

Anouk (43): “Ik heb mijn moeder nooit gemist, ook niet toen ze een paar jaar later overleed”