in

Nieuwe vakantiefoto’s van Maxima in zwemkleding gaan internet over!

Maxima en Willem Alexander zijn natuurlijk ook lekker op zomervakantie geweest dit jaar. Daar kwam de beruchte foto met een restaurant-eigenaar vandaan.

Maar er zijn natuurlijk veel meer foto’s gemaakt. Iedereen lijkt er flink wat moeite mee gehad te hebben om de quarantainekilo’s in bedwang te houden.

Nu het zo warm is in ons landje gaan we ons plots allemaal in het zweet werken om er nog wat van te maken dit jaar.

Maar de quarantaine heeft je natuurlijk ook veel tijd gegeven om meer te gaan hardlopen en lekker thuis de sporten.

Wanneer je dus een beetje streng voor jezelf kunt zijn kun je behoorlijk summerproof geworden zijn dit jaar, zoals onze koningin!

Maxima gekiekt op vakantie!
De foto’s zijn gemaakt toen de koning samen met de koningin een middagje is gaan varen. En bij dat warme zomerweer wil je natuurlijk ook even het water in plonsen vanaf de boot.

Lees ook  Stalkende ex vermoordt zangeres (39) tijdens optreden: “Ken je me nog?”

Dat is niet onopgemerkt gebleven bij de lokale paparazzi. Meer foto’s onderaan dit artikel. De tekst gaat verder onder onderstaande foto:

Willem Alexander en Maxima betrapt
De Koning en Koningin zijn onlangs betrapt op het breken van een belangrijke ‘coronaregel’. Op een foto die op internet circuleert is te zien dat ze samen met een man, vrijwel tegen elkaar aan gedrukt, voor de camera poseren…

De foto was volgens RTL voor een privéalbum bedoeld en de fotograaf zou over het schenden van de coronaregels hebben gezegd: “Dat was een foutje.” Opvallend detail: in zijn rechterhand houdt de koning een mondkapje vast.

Jongetje (13) overlijdt nadat hij zijn geliefde hondje uit vlammenzee redt

Mensen met deze 10 namen gaan het meest vreemd!