in

Nieuwe uitdaging voor Bridget Maasland

Presentatrice Bridget Maasland (45) is een nieuwe uitdaging aangegaan! Op haar Instagram is te zien hoe ze begonnen is met het leren van de Spaanse taal.

Zo schrijft ze in het Spaans bij onderstaande foto: “Hoe gaat het? Spaans natuurlijk!” Een vriendin reageert op het kiekje, ook in het Spaans, met: “Heel goed!!!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Como esta? por supuesto Espanol

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Overigens lijkt de kans klein dat de blondine binnenkort daadwerkelijk zal afreizen naar Spanje om haar nieuwe taal te spreken, aangezien het land de noodtoestand heeft uitgeroepen door de coronacrisis.

Shownieuws sprak zaterdagmiddag met realityster Bianca Meivogel, woonachtig in Spanje en bekend van de RTL5-serie La Carihuela, en vertelt over de heftige situatie.

“Tot nu toe is het een aanbeveling om je zaak dicht te doen. Dat doe ik natuurlijk voor de gezondheid (Bianca heeft een café, red.).

Zelfs de speeltuintjes zijn afgezet voor de kinderen. Want die gaan niet meer naar school. Daar denkt Spanje aan en meerdere landen ook.

Nederland niet, daar heb ik echt een mening over. Ook Nederland moet hier gewoon aan meedoen.”

Dat is niet het enige waar je in Spanje niet meer naartoe kan. Volgens Bianca gaan de maatregelen nog veel verder.

“De stranden zijn afgezet. Ook is iedereen al een aantal dagen aan het hamsteren. Alle schappen zijn leeg. Heel veel zaken zijn ook dicht.” Ook baart het bericht dat het virus dood zou gaan boven de 27 graden Bianca veel zorgen.

Het is hier al een aantal weken 30 graden en ook hier is de situatie echt heel ernstig. Maandag is er een lockdown, dan moet iedereen binnenblijven.” Het hele verhaal van Bianca is in de video hierboven te bekijken.

LEES OOK!
Video: Jongeren bedelen bij bedelaars om geld - en het resultaat is niet wat je zou verwachten.

Marion (63) heeft het coronavirus: “Ik voel me een slap vaatdoekje”

Bizarre beelden: politieagent schiet hond dood die vrouw in been bijt