in

Nicolette Kluijver deelt fysieke én emotionele littekens

Nicolette Kluijver (35) heeft haar volgers op Instagram ontroerd met een aangrijpende foto waarin ze terugblikt op een heftige periode uit haar leven.

Drie jaar geleden werd er bij de presentatrice longkanker geconstateerd. “Er zijn van die dagen dat ik extra bewust ben van wat ik heb moeten/mogen doorstaan”, schrijft ze bij de eerlijke post.

“Er zijn van die dagen dat ik extra bewust ben van wat ik heb moeten/mogen doorstaan”
Bij Nicolette werd in het begin van 2017 longkanker ontdekt.

Lees ook  Moeder schopt modeldochtertje (3) omdat ze “te moe” is om te presteren

De presentatrice legde daarop al haar werkzaamheden voor RTL neer. Aanvankelijk zei ze dat het om een voorstadium van kanker ging en dat de kans op genezing groot was.

Maar nadat ze eenmaal schoon was verklaard vertelde de presentatrice dat de ziekte veel verder was dan ze aanvankelijk toegaf; ze verzweeg de ernst van de ziekte om haar kinderen te beschermen.

Lees ook  Man surft op het internet – verstijft wanneer hij zichzelf ziet op lijst vermiste personen

Inmiddels maakt de Expeditie Robinson-presentatrice het weer goed, maar de angst blijft altijd. Op die dagen is ze dan ook extra dankbaar voor het leven, zo schrijft ze bij een emotionele foto van haar litteken, maar ook een beetje melancholisch.

Ze deelt een toepasselijke en inspirerende quote: “Geen gapende wond en het bloedt al lang niet meer. Maar het litteken blijft wel en vandaag doet gewoon zeer.”

Dit plan laat je vet verliezen in slechts 10 weken zonder naar de sportschool te gaan

Vuilnisman vindt twee slapende kinderen in container