in

Nepborsten van vrouw redden haar leven nadat implantaat de kogel die richtig haar hart ging stopt

Een vrouw die in de borst werd geschoten, ontweek de dood nadat een van haar borstimplantaten de kogel van haar hart had afgewend, waardoor ze slechts een gebroken rib had.

De ongeïdentificeerde Canadese vrouw, 30 jaar, vertelde de medici dat ze werd neergeschoten terwijl ze over straat liep, waardoor ze ‘warmte en pijn’ in haar borst voelde en ook bloed zag.

De artsen zeiden echter dat haar leven ‘waarschijnlijk’ gered werd door een van haar nepborsten omdat het siliconenimplantaat over haar hart lag en de baan van de kogel afbuigde.

Ongelooflijke röntgenfoto’s tonen de kogel die in de zijkant van de borst van de vrouw zit, terwijl een andere foto het verwijderde implantaat toont dat door de kogel is beschadigd.

De vrouw werd geopereerd door medici van de McLean Clinic in Mississauga, Ontario en haar geval werd gerapporteerd in de Sage journal.

De deskundigen zeiden dat het de eerste keer was dat ze een geval tegenkwamen waarin de baan van de kogel was veranderd door een borstimplantaat.

Lees ook  Vader van vermoorde Eline schreeuwt verontwaardiging uit: “Welk signaal wordt nu aan de maatschappij gegeven?”

Nochtans, zeiden de chirurgen er vier andere gevallen waren waar de borstimplantatie van een vrouw op de manier van de kogel, met inbegrip van twee incidenten was geworden waar het levensreddend was.

In die gevallen leek het implantaat de kogel echter te vertragen, in plaats van de richting te veranderen.

In het unieke geval, zeiden de plastische chirurgen, die Dr. Giancarlo McEvenue inbegrepen, de vrouw zich aan de lokale noodsituatieafdeling na wordt ontsproten nam.

Ze werd vervolgens overgebracht naar hun kliniek en werd gezegd dat ze ‘comfortabel’ en in ‘geen nood’ was.

De chirurgen verwijderden eerst de kogel en het werd aan de politie gegeven zodat het forensisch kon worden onderzocht.

De kogel, omdat hij was afgebogen, was ‘niet waar verwacht’ en lag onder de rechterborst van de vrouw in haar borstkas.

Vervolgens hebben ze het linkerborstimplantaat van de vrouw verwijderd en een ‘kogelkanaal’ gevonden dat zich op één lijn met de ingangswond bevond.

Lees ook  Agent helemaal in de war wanneer dame begint te kreunen tijdens arrestatie

Bij het verwijderen van het rechterimplantaat vonden de artsen het ondersteboven geklapt. Het was de koepel van het implantaat die beschadigd was.

En omdat het linker implantaat over het hart van de vrouw lag, concludeerden de artsen dat er een ‘afbuiging’ moest zijn opgetreden en dat de enige mogelijke bron het implantaat was.

Opvallend is dat de vrouw, naast de schade die door het pad van de kogel is aangericht, alleen een gebroken rib heeft.

Het medisch rapport voegde eraan toe dat het pistool dat de kogel afvuurde nooit is teruggevonden en dat de schutter onbekend is gebleven.

Ze concludeerden: We melden hier het geval van een 30-jarige vrouw wiens leven waarschijnlijk werd gered door afbuiging van de kogel door haar siliconenimplantaten.

Onze analyse van de kogelbaan om aan te tonen dat het implantaat dit doet, is de eerste in zijn soort in de literatuur.

“Het nieuwe vliegen” zo gaat dat eruit zien

Trucker Marinus (58) wil helpen na crash en wordt doodgereden: ‘We zijn er kapot van’