in

Dit negenjarige jongetje pleegt zelfmoord omdat hij jarenlang gepest werd.. STOP het pesten, delen svp!

Een verschrikkelijke gebeurtenis heeft zich afgelopen weekend voltrokken in de Amerikaase staat West Virginia. Een negenjarig jongetje heeft zichzelf namelijk van het leven beroofd omdat hij al jarenlang gepest werd door zijn klasgenootjes.

Het jongetje, Jakcson, werd al jarenlang gepest door klasgenootjes en anderen. Hij probeerde zich hiertegen te verweren door middel van humor en soms door van zich af te bijten. De laatste tijd, vertelt zijn oma, had Jackson de kracht niet meer om terug te vechten. Jackson veranderde van een vrolijke jongen in een depressief en verdrietig kereltje. De geliefden van de jongen wijten dit aan de pesters van zijn school. Niemand had echter kunnen verwachten dat Jackson zichzelf van het leven zou beroven..

Lees ook  Verschrikkelijk: de schedel van dit dappere 6-jarige jongetje plet langzaam zijn hersenen

Afgelopen zaterdagavond vond het zusje van Jackson het levenloze lichaam van haar broertje in zijn slaapkamer. Ze had een kikker gevonden en wilde die naar hem toe brengen om hem op te vrolijken. Jackson had zelfmoord gepleegd; hij had zichzelf opgehangen.

Zo snel mogelijk reden moeder en zoon naar het ziekenhuis toe, waar de artsen het van haar overnamen. Het mocht echter niet baten; haar zoon was niet meer te redden. De politie doet momenteel onderzoek naar de dood van de jongen maar is er wel zeker van dat de oorzaak zelfmoord is geweest. De familie van Jackson is verscheurd en wil graag dat iedereen weet welke gevolgen pesten kunnen hebben: “Je maakt er kinderen mee kapot.”

Lees ook  Vrouw Nederlandse ambassadeur Libanon zwaargewond in ziekenhuis

Wij vinden dit verschrikkelijk voor de familie van Jackson en wensen hen heel veel sterkte toe.

Hij wrijft op deze punten achter zijn knie en wat er dan gebeurt! Wisten we dit maar eerder!

Deze vader sloeg zijn eigen babytje een 12-voudige schedelbreuk omdat hij huilde tijdens een potje FIFA… AFSCHUWELIJK!