in

N*akte schoonmaaksters zoals Nikki (34) hebben het druk

Aan het begin van het jaar begon de 34-jarige Nikki Belton haar uitzonderlijke schoonmaakbedrijf, Naked Cleaning Company. Voor een zacht prijsje komt zij of een collega in weinig tot geen kleding bij je schoonmaken. Door de lockdown zat ze tijdelijk zonder werk, maar inmiddels is ze weer volop bezig

N*akte schoonmaaksters hebben het druk
Tijdens de lockdown mocht Nikki niet aan het werk, tot het verdriet van veel van haar klanten. Juist tijdens zo’n saaie periode kan het bezoek van een blote hulp in de huishouding voor wat meer plezier zorgen. Het verbaast Nikki dan ook niet dat zij en haar team van schaamteloze schoonmaaksters het behoorlijk druk hebben nu ze weer aan het werk mogen.

Lees ook  Met DEZE handige tip voorkom je dat je kind hoofdluis krijgt! Het is echt heel erg simpel!

Met de huidige situatie rondom het coronavirus vindt de Britse schoonmaakster het extra belangrijk om haar werk serieus te nemen. Hoewel ze verder n*akt werken, dragen alle schoonmaaksters van haar bedrijf daarom wel handschoenen en een mondkapje.

Anderhalve meter
De dames hanteren daarnaast een streng 1,5-meterbeleid. Op zich is er wat dat betreft weinig verschil met de wijze waarop ze voor de lockdown werkten. Ook toen al was er een strenge ‘no touch policy’. “Uiteindelijk zijn we gewoon professionals en we zijn er om schoon te maken, zegt Nikki”. Dus kijken mag, maar voelen is verboden.

Lees ook  Vrouw boort 19 gaten in een zelfgemaakte krat – kijk nu naar de resultaten 5 maanden later

Bridget Maasland ondergaat drastische metamorfose

Man breekt met familie: kan smakgeluiden niet uitstaan