in

Monique Westenberg opnieuw compleet in shock

Afgelopen week zal hoogstwaarschijnlijk niet behoren tot één van de favoriete weken in het leven van Monique Westenberg. De moeder van de kleine André Jr. en kersverse ex van André Hazes heeft veel verdriet te verwerken. En opnieuw is er iets vervelends voorgevallen.

De hond
Op Instagram Stories deelt Monique een filmpje waarop te zien is dat de hele woonkamer bezaaid ligt met schuimrubber. Een paar ‘onschuldige’ puppyogen kijken haar zenuwachtig aan. “Oh mijn god! Wat is hier gebeurd?” roept Monique in shock. “Heeft Frenkie dit gedaan?” vraagt haar zoontje. “Dat denk ik wel”, zegt zijn moeder. Helaas kunnen de honden niet antwoorden, maar de blikken vertellen genoeg…

Lees ook  Vrouw boort 19 gaten in een zelfgemaakte krat – kijk nu naar de resultaten 5 maanden later

Heftig
Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en Monique definitief op de klippen is gelopen. Een dag later werd ook duidelijk dat André al een nieuwe liefde heeft gevonden, namelijk Bridget Maasland.

Dit nieuws kwam als shock voor Monique, maar de powermama laat zich niet kennen en focust zich volledig op de zorg voor haar zoon en het verwerkingsproces van de situatie.

Lees ook  Politie zet nieuw wapen in: flitsers zien dat telefoon gebruikt wordt in auto

Grote tegenslag voor Linda de Mol

Ruud de Wild: ‘Ik dacht: vandaag ga ik zelfmoord plegen’