in

Monique praat voor het eerst over relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland: “Ik wist dat ze geen blijvertje was”

Monique Westenberg (43) heeft voor het eerst gesproken over haar korte breuk met André Hazes (26) vorig jaar. De schlagerzanger begon toen een korte romance met presentatrice Bridget Maasland.

“Dat deed verschrikkelijk veel pijn”, vertelt Monique, die intussen opnieuw herenigd is met “de man van haar leven”, in het magazine LINDA.

Monique had het vooral lastig met het feit dat André en Bridget hun hele affaire op sociale media deelden.

“Ik vond dat echt walgelijk”, vertelt ze. “Daar had hij veel beter over moeten nadenken. Het was heel ondoordacht, ook naar de kleine toe (Monique en André hebben samen een zoontje Dré, red.).

Lees ook  Politie maakt einde aan vrijpartij langs drukke weg - De beelden

Die gaat dat later allemaal terugzien. Ik bedoel: je bent allebei volwassen en je hebt kinderen, dan hou je je toch even in?”

Toch wist Monique dat Bridget geen blijvertje was. Ze is naar eigen zeggen ook geen moment jaloers geweest. “Het was heel dubbel. Het deed verschrikkelijk veel pijn, omdat het definitief voorbij leek. Dat raakte me, want hij was míjn liefde, míjn man. Maar toen ik hoorde om wie het ging, dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat geen blijvertje zijn.”

Zielig
Monique maakte zich wel zorgen om André. “Ik weet namelijk hoe impulsief hij kan zijn en ik was wel bang voor de consequenties op langere termijn. Ik vond hem voornamelijk zielig, in die periode”, vervolgt ze.

Lees ook  Video: Jongeren bedelen bij bedelaars om geld - en het resultaat is niet wat je zou verwachten.

Op Curaçao volgde in februari de ommekeer. De twee vonden hun liefde voor elkaar terug, ondanks dat Bridget toen ook op het eiland was.

“We hadden afgesproken op het strand, zodat hij Dré kon ophalen. Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over.”

Peter haalde zijn moeder (88) weg uit woonzorgcentrum: “Hier loopt ze minder risico”

Mannen mishandelen boa’s in Rotterdam: ‘Het voelde alsof ze voor hun leven moesten vechten’