in

Moeder verslaat COVID-19 en bevalt van een gezonde drieling

Toen de Texaanse moeder Maggie Sillero 28 weken zwanger was van een drieling kreeg ze het meest angstaanjagende nieuws van haar leven: ze had COVID-19, het dodelijke coronavirus dat in het eerste deel van 2020 meer dan honderduizenden levens heeft geëist.

Toen Maggie op 8 mei The Woman’s Hospital of Texas in Houston bezocht was ze niet eens ziek en ze eindigde zelfs nooit met symptomen van het coronavirus.

Maar toch testte ze positief en werd ze ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Omdat ze een drieling droeg werd Maggie beschouwd als een risicovolle zwangerschap.

De dokter van Maggie wilde haar en de baby’s in de laatste weken van de zwangerschap in de gaten houden.

Toen ze erachter kwam dat ze positief was voor COVID-19 was Maggie geschokt omdat ze het huis niet meer had verlaten sinds maart dus dacht ze dat als ze een coronavirus test deden het slechts een routinematige voorzorgsmaatregel was.

Lees ook  Mama laat 11-jarige dochter babysitten op peuter van vriendin – met dodelijke afloop.

Ze kon het niet geloven toen ze het nieuws kreeg en zei dat het “zeer schokkend” was. Het blijkt dat Maggie’s man ook positief testte en had astma, net als zij. Echter haar vijf jaar oude zoon Alexander en haar moeder testten allebei negatief op het virus.

Het was een grote opluchting voor Maggie dat haar moeder voor Alexander kon blijven zorgen maar zelfs daarmee was het moeilijk om weg te zijn van haar familie.

Ze waren echter in staat om FaceTime vaak te gebruiken en de verpleegsters zaten vaak bij haar en praatten met haar, hoewel ze hun volledige beschermende kleding moesten dragen.

Maggie zegt dat ze ze allemaal persoonlijk heeft leren kennen en het gevoel heeft dat ze nieuwe vrienden heeft gemaakt dus de tijd alleen voelde niet alsof ze alleen was.

Lees ook  Groninger filmt vrouwen onder hun rokjes en zet de filmpjes op een p*rnosite

Gelukkig was een van de verpleegsters zelfs een jeugdvriendin die ze sinds de middelbare school niet meer had gezien.

Terwijl ze in het ziekenhuis lag werd Maggie regelmatig getest tot ze in haar 32e week was en negatief testte op het coronavirus.

Haar feestje was echter kort omdat uit een echo die ochtend bleek dat een van de baby’s haar navelstreng om haar nek had gewikkeld en moest die middag door middel van een spoed keizersnede worden bevrijd.

Alles ging prachtig en Maggie heeft nu een meisje en twee babyjongens. Zodra de baby’s waren geboren deden ze het opmerkelijk goed.

Omdat haar man nog niet negatief was getest was Maggie’s moeder bij haar voor de bevalling. Bekijk de video hieronder.

Bibi Breijman dus volledig uit de kleren voor leuke shoot!

‘S werelds langst levende siamese tweeling zijn overleden – dit is voor hun bijzondere leven