in

Moeder van 4 kinderen wilden gesteriliseerd worden, maar wordt in plaats daarvan zwanger van een DRIELING

Bobbie Rutland had al beslist om haar eileiders te laten afbinden toen ze de verrassing van haar leven kreeg. De moeder van vier was zwanger – van een drieling. “Eerst lachte ik, en toen huilde ik”, zei de 31-jarige vrouw. “En dan lachte ik nog wat meer, en dan huilde ik nog wat meer.”

Bobbie – die geen andere anticonceptiemiddelen kon verdragen – was de eerste 12 weken van haar zwangerschap zo ziek dat haar echtgenoot Shane Sutherland nog grapte dat ze zwanger was van een tweeling.

Lees ook  Peuter met hersenschade zal nieuwe hersenscans ondergaan alvorens beslissing om de stekker uit te trekken.

Toen zij en Shane vernamen dat het een drieling zou worden, waren ze een beetje bang van die plotse, grote uitbreiding van hun gezin.

Tijdens de 28e zwangerschapsweek kreeg ze contracties en moest ze twee weken in het ziekenhuis verblijven. Maar een dag nadat terug naar huis mocht, begonnen de weeën opnieuw. Toen wist Bobbie dat ze ging bevallen en haastte ze zich samen met haar man opnieuw naar het ziekenhuis.

Op 7 maart werden de drielingen, 10 weken te vroeg, geboren. Er was een jongen genaamd Cooper, en twee meisjes, Emma en Charlie.

Lees ook  Video: Jongeren bedelen bij bedelaars om geld - en het resultaat is niet wat je zou verwachten.

Bobbie zegt dat de baby’s het uitstekend maken.

“Ze zitten iets boven hun gewicht en gisteren mochten ze uit de couveuse. Ze doen het ronduit geweldig.”

De baby’s moeten nog even in het ziekenhuis verblijven, maar weldra mogen ze hun 11-jarige zusje en broers van negen, acht en een jaar oud vervoegen.

Hoewel ze haar handen meer dan vol zal hebben, maakte ze al wel een afspraak om haar eileiders voor eens en voor altijd te laten afbinden!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

P*dofiel, die een baby verkr*chtte, pleegt zelfmoord uit angst voor een aanval op hem in de gevangenis

Als je eenmaal weet wat er in de French fries van McDonald’s zit, walg je!