in

Moeder schopt modeldochtertje (3) omdat ze “te moe” is om te presteren

Een moeder werd gefilmd terwijl ze haar kindmodeldochter bruut schopte omdat ze naar verluidt te moe was om te spelen. Beelden van het gruwelijke moment tonen de driejarige Niu Niu die met haar rug naar de vrouw staat.

Even later doet de moeder een schop tegen haar achterste en dwingt het kleine meisje naar voren te strompelen.

Niu Niu heeft naar verluidt gewerkt als een succesvol model voor een aantal kledingbedrijven in heel China.

De video waarin ze wordt geschopt in de stad Hangzhou is meer dan 37 miljoen keer bekeken, terwijl duizenden de acties van de moeder hebben afgekeurd. Het werd ook het nummer één trending-topic op de Chinese sociale-mediasite Weibo.

Lees ook  Oudste mama ter wereld kreeg in 2008 tweelingen. Dit jaar hadden ze 10 jaar moeten worden, maar er gebeurde iets vreselijks.

Mensen waren woedend over wat zij ‘kindermishandeling’ noemden, en beweren dat de moeder haar dochter voor geld exploiteert.

De boze reactie dwong een verontschuldiging van de moeder, 32 jaar, die postte onder het account ‘Niu Niu’s Mum’ en deelde een kort bericht met de boodschap sorry.

In de verklaring zegt ze: “Ik was niet van plan haar te schaden of te misbruiken, en het spijt me voor enig misverstand wat mijn overdreven acties mogelijk hebben veroorzaakt.

Lees ook  Lisa, 25, duwt haar snurkende vriend uit bed – komt er dan achter dat hij dood is

“Ik herhaal: mijn dochter krijgt de grootste zorg en liefde. “Bedankt voor uw begrip.” Haar verontschuldiging heeft meer dan 50.000 reacties aangetrokken in minder dan vier uur.

Waarschuwing heftige beelden; Een clip van het gruwelijke moment in Hangzhou, China, laat zien dat de moeder die een schop geeft aan de drie jaar oude Niu Niu, die naar voren strompelt…

10 dingen die kleine meiden met een lange vriend herkennen

Vader langer de cel in voor opsluiten zoontje (8) in kist op camping in Winterswijk