in

Moeder Rafael van der Vaart deelt sneer uit aan Sylvie Meis

Lolita van der Vaart doet er een schepje bovenop
Sylvie Meis maakte gisteren de tongen los met een tekst die ze op Instagram plaatste. Zo liet de presentatrice weten geen foto’s te plaatsen van zoontje Damián vanwege zijn privacy. Hiermee leek ze ex-man Rafael van der Vaart een steek onder water te geven, want hij plaatst wel regelmatig kiekjes van hun 12-jarige zoon op Instagram. Hoewel Rafael hier niet op heeft gereageerd, doet zijn moeder dat wel.

Op Facebook haalt Lolita van der Vaart, de moeder van Rafael, uit naar Sylvie.

Interview
Een paar dagen geleden plaatste Rafael van der Vaart een item op Instagram van hem en zijn zoon. De trotse vader beantwoordt samen met zijn zoon een aantal vragen en speelt samen met Damián een potje voetbal. Zo is onder andere te zien dat Damián net zo goed kan voetballen als zijn vader. Tevens vertelt de 12-jarige dat hij het best lastig vindt om na twee weken bij zijn vader te zijn geweest, weer terug te gaan naar Hamburg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

That boy of mine is getting too close to beating me at this game. I fear next time I won’t be so lucky! 😅

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

Niet blij
Sylvie lijkt niet blij te zijn met het interview en plaatst een dag later een foto van haar familie en vrienden tijdens Pasen op Instagram, maar zoon Damián is niet te zien op het plaatje. “Wat een gezegend Pasen. Omringd door mijn dierbare vrienden… en mijn zoon Damián maakte deze foto (ik laat hem niet zien op Instagram vanwege zijn privacy).” Media schreven massaal over de vermeende sneer die Sylvie hiermee aan haar ex-man gaf. De moeder van Rafael neemt het op voor haar zoon en reageert op een van de reacties op Facebook.

Lees ook  Christina ontsnapte aan de ‘Kinderen van God’: “Ik moest met een Getrouwd koppel slapen toen ik 11 was”

Facebook
Op de Facebookpagina van RTL Boulevard werd een reactie geplaatst waar Lolita van der Vaart het helemaal mee eens is. Zo schrijft iemand bij het artikel over Sylvie: “Zijn vader is wel de enige die ervoor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan LaMeis een voorbeeld aan nemen.” Lolita is het hiermee eens en reageert: “En zo is het.”

Lees ook  Je raadt nooit wie er meedoet als ‘vrijgezel’ in Nederlandse Love Island!

Houd de paraplu maar gereed: ‘Koningsdag verloopt koud en nat’

Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van haar eerste kindje!