in

Moeder loopt met haar baby een winkel binnen. De caissière voelt gelijk aan dat er iets verselijk mis is.

Wat winkelbediende Montano afgelopen zondag gedaan heeft verdient absoluut een lintje. Voor de lokale televisie doet ze haar relaas. Montano werkte achter de balie in een supermarkt toen een jonge moeder binnenliep.

De vrouw pakte een paar blikjes cola uit de koelkast en liep door. Montana zag opeens een glazige blik in de ogen van de vrouw. Toen wist ze dat er iets mis was en dat ze in moest grijpen. De vrouw begon helemaal te shaken en toen wist Rebecca zeker dat ze in moest grijpen. Ze twijfelde geen seconde en pakte de baby over.

Lees ook  Zwangere moeder heeft een unieke genetische afwijking, waardoor ze krimpt. Maar ze staat paf van het formaat van haar baby

Ze zag dat de moeder op het punt stond om flauw te vallen. Ze wilde zo spoedig mogelijk de baby in veiligheid brengen. Ze ontving vele reacties van klanten en via Social media. Rebecca reageerde er vrij nuchter op.

“ik zag het nu eenmaal als mijn taak op de baby te redden” vertelde ze aan de lokale journalist, Gelukkig, en dankzij deze heldhaftige caissière is er niks overkomen bij de moeder en baby. De moeder is later nog langs geweest om Rebecca te bedanken met een mooie bos bloemen.

Lees ook  Moeder probeerde 7-weken oude dochtertje borstvoeding te geven – uren later vecht baby voor haar leven in ziekenhuis

Bekijk de beelden van de bewakingscamera hieronder:

Deel dit bericht met je vrienden.

WTF! was er met het gezicht van Patty Brard aan de hand gisteren bij RTL Late Night?

Boer ziet zijn akker in vlammen opgaan, Blijf goed naar zijn tractor kijken. Ongelofelijk!