in

Moeder is geschokt, als ze ziet dat artsen duivelshoorntjes bij haar 5-jarige zoontje hebben geïmplanteerd

Toen de kleine George Ashman in 2016 werd geboren, had hij geen hoorntjes. Wel had hij een uitgesproken moedervlek. De rode vlek was zo uitgesproken dat zijn moeder bang had van haar eigen zoon. “Toen hij geboren werd, dacht ik meteen 10 jaar verder. George zou door het eenzame kindje zijn zonder vriendjes”, zei moeder Karen Ashman uit Somerset in het VK.

De grote paarse vlek was een hemangioom, een combinatie van heldere, zachte bultjes en abnormale bloedvaten. Het is moeilijk om te verwijderen en als het niet goed wordt gedaan, kan het een groot litteken achterlaten.

Lees ook  Man overgoot eigen zoontje (3) met zuur en moet 16 jaar de cel in

De dokters van het Great Ormond Street Hospital in Londen implanteerden ballonnetjes om de huid op zijn voorhoofd uit te rekken. Ashman zegt dat ze gechoqueerd was door zijn uiterlijke transformatie.

“Toen ik de implantaten zag, was ik sprakeloos. Ze waren veel groter dan ik verwacht had, en ze waren zo geplaatst dat het wel hoorntjes leken. Mijn kleine engelachtige jongen leek plotseling op een duiveltje.”

Gedurende de daaropvolgende 4 maanden werden deze ballonnetjes gevuld met zijn lichaamsvocht en rekten de huid rond de moedervlek uit. De dokters konden de uitgerekte huid gebruiken om het litteken van de moedervlek te maskeren en nu is alleen nog een klein sneetje zichtbaar.

Lees ook  Dit is waarom skeeleren een zeer goede work-out is

“Ik ben echt trots dat hij zo sterk is gebleven in deze periode …”, voegde een tevreden moeder er nog aan toe.

Hij ziet er inderdaad prachtig uit! Maar zou jij dit dokters met je kind laten doen? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Als haar dochter huilend onder de douche zit, onderneemt de moeder razendsnel actie. Niet wetende wat er precies met haar gebeurde

Peuter geeft mama laatste afscheidskus alvorens ze overlijdt na de bevalling van zijn te vroeg geboren zusje.