in

Moeder bevalt twee weken eerder zodat stervende echtgenoot zijn babydochtertje kan zien

Deze moeder beviel twee weken eerder dan gepland, zodat haar stervende man de kans kreeg om zijn pasgeboren dochtertje te zien en vast te houden.

Dit koppel uit Texas maakte tegelijkertijd een heel mooi als hartverscheurend moment mee. Terwijl Diana Aulger zwanger was van haar vijfde kind, lag haar echtgenoot Mark op zijn sterfbed, berichtte CBS.

In 2011 werd Mark in april met darmkanker gediagnosticeerd. Hij werd geopereerd en kreeg chemo, maar aan het einde van het jaar waren zijn longen ernstig beschadigd en had hij moeite met ademen.

In januari 2012 werd hij naar de spoedeisende hulp gebracht. Het gezin hoopte nog steeds dat Mark zou herstellen. Echter, op 16 januari kregen ze verwoestend nieuws van de dokters: hij zou nog maar een paar dagen te leven hebben.

Lees ook  Man sloeg kat van vriendin dood en gooide het diertje in de vuilnisbak omdat ze het tapijt besmeurd had.

Marks laatste wens was om zijn babydochtertje te zien.

Kleine Savannah was op 29 januari uitgerekend. Diana had een natuurlijke bevalling gepland, maar nadat de dokters haar informeerden dat ze de bevalling konden opwekken, aarzelde ze geen moment.

Op 18 januari werd alles voorbereid voor de komst van kleine Savannah. De bedden van Mark en Diana werden naast elkaar gezet.

Mark kon zijn pasgeboren dochtertje in zijn armen houden, meteen nadat ze was geboren. Hij hield haar drie kwartier vast. In de dagen daarop zag hij haar maar een paar keer en erg kort, hij was te uitgeput door zijn toestand.

Lees ook  Vriendin van Temptation-Fabrizio plaatst gewaagde foto

Drie dagen nadat hun dochtertje was geboren, viel Mark in een coma. Tragischerwijs, overleed hij twee dagen later.

Het gezin houdt zijn herinnering levend door overal foto’s van hem te plaatsen en constant hartverwarmende herinneringen te delen.

“We leven dag-tot dag alsof papa hier nog steeds is. We weten dat papa hier bij ons is. Ze spreken met papa. Mark was een hele grappige vader,” vertelde Diana aan CBS.

We wensen het gezin heel veel sterkte. Rust zacht, Mark.

Zwaar verbrande moeder redt zes kinderen uit brandend huis

Marion (63) heeft het coronavirus: “Ik voel me een slap vaatdoekje”