in

Miljuschka Witzenhausen schaamt zich nergens voor en laat haar achterwerk zien!

Miljuschka Lola Witzenhausen is een Nederlandse presentatrice, vj, soapactrice, culinair expert en televisiekok. Sinds 16 juni 2020 presenteert ze haar eigen dagelijkse kookprogramma op RTL4.

Witzenhausen werd geboren in Amsterdam, als dochter van advocate Astrid Holleeder en Jaap Witzenhausen die werkte als bedrijfsleider van een bordeel dat eigendom was van Cor van Hout en later als kunsthandelaar.

Lees ook  Als de vrouw verneemt dat ze oma wordt, is ze dolblij. Maar als ze haar kleinkind ziet, verandert plotseling alles

Ze behaalde in 2004 haar gymnasiumdiploma op het Vossius Gymnasium te Amsterdam en studeerde daarna twee jaar rechten. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was.

De achterwerk van Miljuschka Witzenhausen
Tegenwoordig zien we haar vooral terug bij 24Kitchen waar ze lekker aan het koken is. Ook maakt ze zich op social media hard voor vrouwen met een maatje meer. Dat doet ze in haar geval door ietwat pikante foto´s van zichzelf te posten. Zoals deze keer met haar achterwerk die onder het zand zit…

Lees ook  Dronken idioten jagen slapende berenmoeder weg - welpjes vriezen dood

Politie hoort gejank uit de grond en gaat erop af, redt net op tijd een levend begraven hond

Vader verloofd zich met de ex-vriend van zijn dochter terwijl ze alle drie samen op vakantie zijn