in

Miljonair (72) op zoek naar vrouw die zijn erfgenaam wil baren: wie aan zijn bizarre eisen voldoet, krijgt creditcard zonder limiet

Een 72-jarige miljonair heeft een heel aparte vacature gelanceerd: Sir Benjamin Slade is op zoek naar een vrouw, die zijn erfgenaam wil baren. Dat doet hij voor de tweede keer, want zijn vorige vraag had niet zoveel succes. Nu heeft hij echter een extra troef in de strijd gegooid: onbeperkte toegang tot zijn creditcard.

Een jaar geleden startte de Britse miljonair zijn zoektocht naar een jonge partner. De rijke erfgenaam van koning Charles II is op zoek naar een vrouw die hem een kind kan schenken. “We hebben één erfgenaam nodig, één reserve en meisjes mogen desnoods ook, maar toch wel zeker zoons”, zei hij. Maar daar blijft het niet bij, want de toekomstige moeder moet wel aan bepaalde – op zijn zachtst gezegd opmerkelijke – eisen voldoen.

Lees ook  Man breekt met familie: kan smakgeluiden niet uitstaan

Sir Benjamin is op zoek naar een vrouw, zoveel is duidelijk. Maar op mannen hoeft ze niet per se te vallen, want “lesbisch mag ook”, vertelt de man. De mama in spe moet wel kunnen vliegen met kleine vliegtuigen en moet ook ervaring hebben op de schietbaan. En dan is er nog dit: ze mag niet van een land komen dat begint met een I of dat groen in de nationale vlag heeft, al maakt hij graag een uitzondering voor Italiaanse dames. Als ze dan ook nog kleiner dan 1,67 meter is, en tussen de 30 en 40 jaar oud, dan is ze een mogelijke kandidaat.

Lees ook  Bijzondere spookvis is voor het eerst gefilmd! Wat een gek beest..

Aangezien de oproep tot op heden niets opleverde, heeft de stinkend rijke Brit zijn wensen aangepast, zo schrijft de Daily Mail. “Ik heb mijn strategie aangepast en zeg nu dat ik naar romantiek zoek. Dat werkt wat beter. Ook kan ik je mijn creditcard geven zodat je kan shoppen tot je erbij neervalt”, zei hij tegen de Britse krant. Bovendien belooft hij zijn toekomstige partner mee te nemen naar exotische plaatsen en haar de lekkerste maaltijden voor te schotelen.

Het eerste lichaamsdeel dat je wast in de douche kan veel zeggen over je persoonlijkheid

Omg! Dit gebeurt er echt met je lichaam als je een tampon te lang in houdt