in

‘Mijn helm redde mijn leven”Meisje aan 1 oog blind na fietsongeluk. Maakt haar eigen virale waarschuwingsvideo.

Een 11-jarige meisje zegt dat ze na haar fietsongeluk nog in leven is dankzij haar helm. Ze maakte eigenhandig een virale video om andere kinderen en ouders te wijzen op het gebruik van een fietshelm.

Schokkende foto’s tonen hoe Amey Hogan na een ongeluk met de fiets op 26 juni herstelt in het ziekenhuis. Ze had twee breuken in haar schedel, gebroken kaakbeenderen, een gebroken kaak en neus en beschadigde tanden.

Lees ook  Automobilist rijdt zijn auto rechtop tegen boom - Doe dat maar eens na!

Amey reed van een oprit van een vriendin toen ze plotseling gegrepen werd door een bestelwagen. Volgens de bestuurder van de bestelwagen bevond het meisje zich in de blinde hoek van het voertuig.

Na twee weken in het ziekenhuis en een operatie om haar gebroken kaak en kaakbeenderen te herstellen is ze nu hersteld. Ze verloor permanent het zicht aan haar rechteroog.

De 11-jarige maakte een virale bewustwordingsvideo om kinderen aan te manen om hun helm op te zetten. Haar moeder, Vikki Hogan, wist er niets van totdat de video online meer dan 46.000 views haalde.

Lees ook  Papa van 4 blijft griepachtige symptomen negeren. Nu vecht hij op de afdeling intensieve zorgen voor zijn leven.

In de video zegt Amey: “Wees voorzichtig op fietsen. Haast je niet, maar het belangrijkste is om een helm te dragen.”

BEKIJK HAAR VIRALE VIDEO HIERONDER EN DEEL DE WAARSCHUWING VAN DIT MEISJE MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Meisje leert vreemde man kennen in discotheek. Later staat ze met een echte prins voor het altaar!

“Luie” Hondeigenaar laat klein hondje uit vanuit auto terwijl gij aan 15 km/u rijdt.