in

Melissa (57) werd door haar kinderen in de steek gelaten. Daar zullen ze nu wel spijt van hebben

Een taxichauffeur die zo’n 4,5 miljoen euro won via een krasspel van de loterij, heeft uitgehaald naar haar vier kinderen. Die hadden haar verstoten nadat ze twaalf jaar geleden besloten had om voortaan als vrouw door het leven te gaan.

Melissa Ede (57) was dolgelukkig toen ze ontdekte dat het krasbiljet dat ze in een tankstation kocht, een waarde van 4 miljoen pond bleek te hebben – omgerekend zo’n 4,5 miljoen euro. De vrouw heeft haar job na 25 jaar opgezegd en zal haar kamer in een gemeenschapshuis binnenkort omruilen voor een nieuwe woning.

Haar Ford Mondeo zal ze vervangen door een luxueuze Mercedes. Verder plant ze nog een prachtige bruiloft voor haar en haar vriendin Rachel (37).
Eén ding zal ze niet doen met het geld: iets geven aan haar vier volwassen kinderen van 19, 29, 30 en 39. Die lieten Melissa – een transgender – in de steek toen ze twaalf jaar geleden besliste om voortaan als vrouw door het leven te gaan. Voordat ze Melissa was, was ze hun vader en luisterde ze naar de naam Les.

Lees ook  Angela Groothuizen deelt aangrijpende foto: ‘Je hart breekt toch?’

“Ik weet dat we onvoorwaardelijk van onze kinderen moeten houden, maar ze hebben me uit hun levens gebannen”, klinkt het in een reactie aan The Sun. “Ze waren er niet tijdens mijn moeilijkste momenten en ze hebben me verstoten. Ik hou nog altijd van hen, maar wil geen valse liefde krijgen gewoon omdat ik nu geld heb. De mensen die mij door dik en dun gesteund hebben, díe wil ik belonen.”

Lees ook  Jongen met autisme wordt vastgehouden en gefilmd terwijl tieners zijn onderbroek naar beneden trekken

De vrouw gaat nu al twaalf jaar als Melissa door het leven en liet zich in 2011 ook operatief ombouwen tot vrouw. Maar niet iedereen in haar omgeving reageerde positief op die beslissing. “Mijn mama en papa zijn vorig jaar overleden, maar hadden sinds mijn transformatie niet meer met mij gesproken. Mijn kinderen hebben me verstoten en lieten zelfs hun achternaam veranderen. Gewoon omdat ze niet met geassocieerd willen worden. Er zou toch geen stigma mogen zijn? Er gaan nu eenmaal soms dingen fout in mensen hun levens, in hun make-up en in hun chromosomen. Maar iedereen is nog altijd mens en het wordt tijd dat de mensen dat beseffen.”

Mama glijdt na 34 weken zwangerschap in coma. 5 jaar na de geboorte van haar zoon ligt ze nog altijd in coma.

Dochtertje van Wendy van Dijk praat haar mond voorbij en verklapt gênant geheimpje van mama.